- Член од
- 19 јули 2006
- Мислења
- 3.157
- Поени од реакции
- 129
Прво , не ме читаш внимателно , второ го оспоруваш Ташковски без да го прочиташ , трето и најважно , ми ја нудиш генетиката како наверодостон аргумент , како единствен доказ ,иако ти немаш за себе направено испитување . Но што е најстрашно , твдиш дека без разлика на генетските резултати ти сепак ќе се придржуваш кон твоите убедувања и “ документи “ Па зар има поголем документ за тебе од тој што ќе го добиеш од лабараторија ? Јас мсиалм дека нема .
Покажи малку повеќе респект кон книгата и читај ја .
Vekje ne mi e interesno da repliciram i da dobivam isti nedefinirani odgovori. Pretpostavuvam deka ne si zhensko no skokash od edna tema pa na vtora pa na treta i toa me zamara, ne mozham da te pratam.
Velish shopite se narod pa potoa velish deka ne se. Pa tvrdish deka tvojata teorija neshto objasnuvala a seushte ne si ja kazhal koja e tvojata teorija.
Pa se prefrlash na genetskite ispituvanja za koi nemash osnovni poznavanja pa najposle se prefrlash na moite geni??? Genetikata e samo eden od indikatorite za eden narod no postojat i mnogu drugi koi porano gi spomnav.
Jas nikogo ne osporuvam a za knigata kazhav zaradi koi podatoci e ona za mene neprifatliva.
Dodeka ne definitash shto e za tebe nacija a shto narod nema vekje da odgovaram.
Pozdrav