Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Н'Зогбиа уште пет години во Њукасл
Фудбалерот на Њукасл, Шарл Н'Зогбиа ја продолжи верноста кон својот клуб потпишувајќи нов петгодишен договор. Крилниот играч е импресивен од почетокот на новата сезона, во која веќе постигна два гола за тимот кој предводен од Сем Алардајс с$ уште нема пораз во Премиер-лигата. Одличните игри беа најдобра препорака за него да добие повик во француската репрезентација до 21 година за квалификациите за следното Европско првенство и Олимписките игри во Пекинг.
"Среќен сум што добив можност да го продолжам договорот и отворено кажувам дека мојата иднина ја гледам само во Њукасл затоа што се работи за голем клуб. Признавам дека бев несреќен пред крајот на минатата сезона кога на моменти помислував и да си одам одовде, но с$ се смени со доаѓањето на новиот менаџер. Отсекогаш го сакав градот, навивачите, а и од клубот инсистираа да останам. Уживам овде и со нетрпение го очекувам секој нов меч", изјави Н'Зогбиа.
Инаку, 21-годишниот Французин пристигна во Њукасл пред три сезони од тимот на Ле Авр.

Овој Мартинс растура бе New Castle води со 1:0 против Манчестер Сити браво нека ги скршат синити до крајот само напред.

Манчестер С. - Њукасл 3-1
браво за Мартинс за погодокот
ама ЕЛАНО каков гол даде:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Добра утакмица :)

Сити изиграа навистина супер. Голот на Елано ... no comment :vozbud:

Абе нешто не ми е јасно во врска си Алан Смит како што памтам тоа дете играше напад денес средина игра сеа или јас сум станал мутав или Сем Аларддјс одлепил, иначеНајмака ми беше што не играше Џо Бартон ке слушавме свирежи добри sdа мислам дека со него немаше да го јадат така тешко

Алан Смит средина ???
од што имаат мн. напаѓачи мора некои и во средниот ред да ги става...

Alan Smith toj igrase vo lids kako napagjac,koga dojde vo man jun nemozese kako napagjac da fati mesto i alex ferguson go proba kako sreden igrac i toj izzigra perfektno i od togas igra sreden red,a sega vo newcastle igra ofansiven sreden red:) pozz

во англија омилен тим ми е дефинитивно Nott. Forest, али зашто не играат у прва лига мојот бр1 е Newcastle Utd.

Не си одам од Њукасл
Мајкл Овен категорично ги демантираше шпекулациите дека ќе побара да му биде дозволено во јануарскиот преоден рок да си замине од Њукасл. Англискиот репрезентативец неодамна се врати на терените по серијата незгодни повреди, по што е решен да им се заблагодари за довербата на челниците на Њукасл.
"Секој месец се пишува по нешто за мојата иднина, за тоа како сакам да си заминам. Ете, повторно морам да ги демантирам ваквите шпекулации затоа што сум пресреќен од она што го имам во Њукасл. Луѓето тука беа крај мене кога ми беше најтешко и жал ми е што навивачите мора да ги читаат лагите на новинарите секој ден. Токму затоа решив јавно да ги негирам овие шпекулации и да кажам дека сите мои планови се поврзани со Њукасл. Воопшто не ни размислувам за заминување оттука, напротив, целта ми е да освојам некој трофеј со овој клуб", изјави Овен за англиските медиуми.

Њукасл нуди 6 мил. фунти за Аршавин

Менаџерот на Њукасл Сам Алардајс е подготвен да понуди 6 милиони фунти за капитенот на руската репрезентација Андреј Аршавин. Алардас ќе го гледа полудефанзивецот на Зенит (Санкт Петербург), по четврти пат сезонава, в сабота во евроквалификациите против Израел во Тел Авив.
Англискиот стручњак сака да го засили нападот на тимот поради отсуството на Обафеми Мартинс, кој ќе игра за Нигерија во Купот на Африканските нации. Алардајс е подготвен да го вклучи како дел од зделката и непосакуваниот на Сент Џејмс Парк Шола Амеоби.

Што е ова мн. слабо Њукасл со такви играчи треба да се горе , или им фали Овен :)

Golemiot Sem Alardajs vo dogovor so celnicite na Newcustle se otkaza od menadzerskata pozicija!! Steta nemase sreka tipot so povredeni igraci posebno so Owen i Duff!! Direktorite na klubot sakaat nov menadzer da bide Shearer ama ne se znae!!

Нема да е Ширер. Ширер го сакаат фановите, а управата се труди да го донесе Реднап од Портсмут.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom