Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se sekiraj za nekoj mesec i na Glass Onion ke zaboravis.Glass Onion > Knives Out
Мене вториов ми се виде поарен, првиот не се ни сеќавам баш што се случуваше... Се на се, знам дека многу беше фален од скоро сите, а не е ништо посебно ко филм. Ни вториов не е, ама ако више треба да ги рангирам.
Планирам да ги гледам Западниот фронт и Пинокио, ги имам во листа за гледање на нетфликсот.
Triangle of Sadness, The Square, Don't Look UpМене МЕНИТО ми остави многу голем впечаток и, сега, не можам да најдам нешто такво за да гледам. Препорака?
За останатите не знам, ама Triangle е досада од филм, не е само до жанрот, ваљда има нешто и до тоа како е направен и какви се дијалозите. Друго, да пробаш да рационализираш филм ко Менито е подобро да го исклучиш и дур го гледаш, пошто очигледно не е за тебе.Triangle of Sadness, The Square, Don't Look Up
The Menu уште го немам гледано, предлозите ги дадов врз основа на тоа што сум прочитал за филмот, па овие се најблиску до темата.За останатите не знам, ама Triangle е досада од филм, не е само до жанрот, ваљда има нешто и до тоа како е направен и какви се дијалозите. Друго, да пробаш да рационализираш филм ко Менито е подобро да го исклучиш и дур го гледаш, пошто очигледно не е за тебе.