Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба само протеинот,емулатите армоте сам ќе ги средувам,за тоа имам најдено од каде и сега сакам да почнам со тестирање и пробување.Машини сеуште немам,сакам да видам прво што ќе направам и дали ќе најдам па да мислам да други чекори.Каква суровина ти треба? Каква машина имаш?
Значи идејата ти е да препакуваш готов продукт со троа мирудии, и твоја амбалажа?Ми треба само протеинот,емулатите армоте сам ќе ги средувам,за тоа имам најдено од каде и сега сакам да почнам со тестирање и пробување.Машини сеуште немам,сакам да видам прво што ќе направам и дали ќе најдам па да мислам да други чекори.
За увоз на суровини потребна е дозвола да имаш, значи прво треба да имаш фирма,да се извади дозволата од Министерство за Храна и Ветерина каде носиш примерок или нутриционистички факти и ред други работи што содржи суровината,па да видиш дали ќе ти одобрат.Се ова е во ред и го имам гледано како опицаја, најдов доста фирми и од Европа добив и цени но никој не сака да прати примерок и да почека додека да дојде до дозвола работата, едноставно не сакаат да соработуваат со почетници.Затоа сакам да најдам негде во Македонија суровина за да пробувам дали можам или неможам пред да се нарачува од надвор.Голем дел имаат и MoQ што за почетокот е многу за мене искрено.Значи идејата ти е да препакуваш готов продукт со троа мирудии, и твоја амбалажа?
Локално немаш компании што го произведуваат, а онлајн имаш илјадници што продаваат на големо, има и такви кои ќе ти го спакуваат за малопродажба со твој бренд.
![]()
Whey Protein Concentrates
Whey Protein Concentrates - High in protein, with an almost endless list of applicationswww.nzmp.com
![]()
Wholesale 25kg 80% Whey Protein Concentrate Powder Price - Buy Whey Protein Concentrate 80%,Whey Protein Concentrate 25 Kg,Whey Protein Concentrate Isolate Product on Alibaba.com
Wholesale 25kg 80% Whey Protein Concentrate Powder Price - Buy Whey Protein Concentrate 80%,Whey Protein Concentrate 25 Kg,Whey Protein Concentrate Isolate Product on Alibaba.comwww.alibaba.com
![]()
Low Price Protein Powder Whey Protein Wpi 90 Whey Protein Isolate - Buy Protein Powder Whey Protein Isolate whey Protein Wpi 90 Whey Protein Whey Protein Isolate Bulk Milk Protein Concentrate Whey Protein Concentrate Whey Protein Concen whey Protein
Low Price Protein Powder Whey Protein Wpi 90 Whey Protein Isolate - Buy Protein Powder Whey Protein Isolate whey Protein Wpi 90 Whey Protein Whey Protein Isolate Bulk Milk Protein Concentrate Whey Protein Concentrate Whey Protein Concen whey Protein Concentrate 80 Bulk Gold Standard Whey Protein...www.alibaba.com
Имај во предвид царини + транспорт.
Друже ако сакаш да експериментираш земи си без вкус, ги имаш од мајпротеин, и пробај ги вкусовите што си ги намислил (го имав земано и во Мкд овој без вкус, ама многу одамна). Нарачај ако ги нема во мкд, ќе ти стигнат за 1 месец.За увоз на суровини потребна е дозвола да имаш, значи прво треба да имаш фирма,да се извади дозволата од Министерство за Храна и Ветерина каде носиш примерок или нутриционистички факти и ред други работи што содржи суровината,па да видиш дали ќе ти одобрат.Се ова е во ред и го имам гледано како опицаја, најдов доста фирми и од Европа добив и цени но никој не сака да прати примерок и да почека додека да дојде до дозвола работата, едноставно не сакаат да соработуваат со почетници.Затоа сакам да најдам негде во Македонија суровина за да пробувам дали можам или неможам пред да се нарачува од надвор.Голем дел имаат и MoQ што за почетокот е многу за мене искрено.