- Член од
- 12 август 2008
- Мислења
- 501
- Поени од реакции
- 30
Многу ретко 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колгејт е подобар но и поскап за 25 мм конец 130 ден. а лакалут за 50мм 160 ден. ако не знаеш што е добро купи што е скапоДа ја живнам темава, ДА, од мред малку, да сум бил малку попаметен како помал, би користел од тогаш. Прво почнав со падобрански конец (има 7 понтенки врвки кои се раздвојуваат на 3 уште потенки врвки, се разбира од најлон) но многу бргу се развласува, 4-5 забни празнини и веќе е половина уништен. Сега корситам Лакалут, не е лош, но едната вилица кога ќе ја поминам, веќе почнува да се развласува, а и многу се лизга од прстите бидејќи е најлонски и со восок. Некој ако има изкуство со другите брендови како Колгејт или слично?
Ја приметив цената и должината, но бев со братучетка ми и таа го одбра тој (бтњ, има 5 годинкиКолгејт е подобар но и поскап за 25 мм конец 130 ден. а лакалут за 50мм 160 ден. ако не знаеш што е добро купи што е скапоод лакалут само амбалажата е подобра и може да те залаже ништо друго, се си мислам измеѓу заби ми останува цел конец толку тешко што се вади.