Фото натпревар #277 Тема: Еротика 3

• Креатор на темата Креатор на темата Goyathlayy
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ај вака, една од причините зошто фотките се праќаат кај @коцка покрај анонимноста е да комисијата одлучи да не стави овде некоја ако преминува граница во порн. Членот 4. воопшто не ги руши тие правила, едноставно покажува со што природата го надарила и на тоа ниво е исто како да некоја членка прати фотка од нејзините гради. Ве молам држете ниво.

абе, има некоја тема кај шо не ме спомињаш?

има овде два-тројца ко тебе што изглеа цел живот ќе ме спомињаат
оноа као вечни фанови

Не така Берик, ја прв кажав обожаватели.

Туку те спомнав за да те поканам да и пратиш на коцка фотка во инбокс дека знам оти и ти како и јас и колешката @Corvus си голем почитувач на уметноста.

6ката е за:
DD2A4060-D555-4635-B71B-9016DE394348.jpeg
Автоматски споено мислење:

Дечки, поради технички причини и поради тоа што после ова најверојатно ќе паузираат натпревариве (освен ако не се реши поинаку), пријавувањеѕо ќе трае до недела, а гласањето понеделнички
Сликајте (се) викендов :love:

Последно уредено:
Дојдов да ги видам цицките на Агда,си ојдов со мушки курови наспомен у глава ...

Аман ....Не ми доаѓа усул.
Земи на маж ми пиши му, он ќе ти ги прати.

Земи на маж ми пиши му, он ќе ти ги прати.
Мислев да му вратам али гледам што наспомен му останало и што он ќе сонува вечерва и ми беше повеќе од доволно.

Зарем има поубаво од тоа да се разбудиш со ваква фотка во дм?
7.
Прегледај го приврзокот 341421

Профи... Како и сл.2 и сл.5 што се инспиративни за секој уметник така и оваа фотка за мене повеќе личи како некое насликано уметничко дело. Браво за трудот!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom