Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Некако многу конзервативни ми се во офанзивната игра, премногу сигурно и споро градат напади Арсенал. Едино Саутегејт е полош во овој сегмент од Артета. Тапа работа, жал ми е што им се случува на Арсенал. И порано може јадеа ремет, ама играа борбено, офанзивно и достоинствено, сега ... Не знам зошто побогу уште го чуваат Артета, изгледа ги прелажал дека има blueprints од шампионските екипи на Пеп.

Емил Смит Роу личи на доста интересен играч, не знам дали е дека сите околу него се тапа или стварно го бива.

Некако многу конзервативни ми се во офанзивната игра, премногу сигурно и споро градат напади Арсенал. Едино Саутегејт е полош во овој сегмент од Артета. Тапа работа, жал ми е што им се случува на Арсенал. И порано може јадеа ремет, ама играа борбено, офанзивно и достоинствено, сега ... Не знам зошто побогу уште го чуваат Артета, изгледа ги прелажал дека има blueprints од шампионските екипи на Пеп.

Емил Смит Роу личи на доста интересен играч, не знам дали е дека сите околу него се тапа или стварно го бива.

Помошник на Артета е типот што му беше десна рака на Ван Гал кај нас, Стајвенбург, наводно тренерот што најмногу инсистирал на роботски фудбал. Те го фацата.
GettyImages-1195774726.jpg

skysports-albert-stuivenberg_4875517.jpg

Може да замислам колку патетични коментари и наслови ќе има за дедово. Сака народ вакви работи. :)

Класика Арсенал,ќе биде буквално смеење како им се наредени следните утакмици...

ххххххххххххх.jpg

Може да замислам колку патетични коментари и наслови ќе има за дедово. Сака народ вакви работи. :)

На Англичаниве стварно им значат вакви работи... не се опишува ова.

Најлошо е што ептен Стоук виетнам флешбек им се деси, црвено бели дресови, гол со дугачка топка од аут, на гости навечер... :D

На Англичаниве стварно им значат вакви работи... не се опишува ова.

Не мислам на дедото, тука на оној бран на општонародна сентименталност и емотивно силување.

Не мислам на дедото, тука на оној бран на општонародна сентименталност и емотивно силување.
Треба да сме мужи и да не покажеме емоции према никој и ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom