Фото натпревар #262 Тема: Мост

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Локација
Струмица
Не сум многу активен па незнам дали ја имало скоро темава, еве нека биде Мостови.
иначе незнам што како оди до кога е пријавувањето, па гласањето, еве да ми помогни некој?
Ја идем со оваа:
490AD86D-FBED-4F3F-89F8-EE2CF04807FF.jpeg

Attachments

• IMG_20220424_151630.jpg
    IMG_20220424_151630.jpg
    1,6 MB · Прегледи: 13
Ne znam kako se pravi edit :) , ama eve go mostov vo cel sjaj , ova so slikava se samo viaduktite negovi. Probuvam da ja zakacam slikata od daleku kaj stose gleda celiot so vozot na nego no pregolema e rezolucijata i kajgana ne podrzyva da se zakaci :(. 19 stolbovi , izgraden 1849 , se koristi do denes .
Која фотка ја бираш за учество во натреварот, првата или втората? :)
За да можеш да закачиш фотка на форумот, треба да биде помала од 5MB (таа што не можеш да ја прикачиш сигурно е поголема и ќе мораш да ја компресираш)
Ако не си во можност да ја намалиш, прикачи ја на imgbb.com, потоа постави го линкот тука и ќе ти ја компресирам ако сакаш со нејзе да учествуваш на натпреварот.

Пријавувањето трае до вечер на полноќ, потоа одиме на гласање :)

Последно уредено:
Која фотка ја бираш за учество во натреварот, првата или втората? :)
За да можеш да закачиш фотка на форумот, треба да биде помала од 5MB (таа што не можеш да ја прикачиш сигурно е поголема и ќе мораш да ја компресираш)
Ако не си во можност да ја намалиш, прикачи ја на imgbb.com, потоа постави го линкот тука и ќе ти ја компресирам ако сакаш со нејзе да учествуваш на натпреварот.

Пријавувањето трае до вечер на полноќ, потоа одиме на гласање :)
Vtorata te molam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom