Пресвртница за Косово

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
^^ Jaс мислам дека и мрда опашката, штом онаква реакција се десила само за гледање. :unsure:

Мислам, покрај тоа.
Гарант и мрда опашката. Без многу движење надвор од дома, без социјални контакти освен најблиски роџаци, после не е чудно што и несвесно фрлаат ишарет... И после ете ти беља. :unsure:

Мислам, покрај тоа.
Гарант и мрда опашката. Без многу движење надвор од дома, без социјални контакти освен најблиски роџаци, после не е чудно што и несвесно фрлаат ишарет... И после ете ти беља. :unsure:
Да,и мрда опашката дефинитивно.Нема шанси шипурка да се степа само ради што ме гледаш или што ја гледаш женска ми.Може и погрешно пренеле,може се срби или наши што летале од Приштина

Да,и мрда опашката дефинитивно.Нема шанси шипурка да се степа само ради што ме гледаш или што ја гледаш женска ми.Може и погрешно пренеле,може се срби или наши што летале од Приштина
Има смисла. Исцениран инцидент за да се наруши угледот на косово. Српски тајни служби секаде се инфилтрирани.

Како заборавивте бе каури кога се степавте сред Швајцарија?
Абе ние сме племе вакво такво онакво, туку како вас вака да ви се деси, народ со традиција страо седелци, илири,дардни азеберџанци не знам што др не вака да се бламирате? Во право беше колегата малку погоре 100%српски служби .i.

На Косово пристигнаа првите 5 дрона Бајрактар, кои Косово ги нарача пред 7 месеца

Има да ги натоварите со кокаин, едвај ќе се одржаваат во воздух. :D

Има да ги натоварите со кокаин, едвај ќе се одржаваат во воздух. :D
Ги помеша апчињата, друга р држават за кокаин, ова со трговија со органи се занимаваше.

На Косово пристигнаа првите 5 дрона Бајрактар, кои Косово ги нарача пред 7 месеца

Преку тасета кога им го најдоа чарето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom