Фото-натпревар #255 Тема: Природата одблизу -ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата TrendS
  • Време на започнување Време на започнување

Гласам за најдобрите ДВЕ фотки

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Гласањево врска нема, не само сега туку и предходно ... Фотографии на кои не се гледа што е сликано, ниту е јасно што е сликано, матни без композиција, боја, приказна ... добиваат повеќе од 1 глас и победуваат. Очигледно е дека форумов и не заслужува подобро, така да во иднина со среќа.

Гласањево врска нема, не само сега туку и предходно ... Фотографии на кои не се гледа што е сликано, ниту е јасно што е сликано, матни без композиција, боја, приказна ... добиваат повеќе од 1 глас и победуваат. Очигледно е дека форумов и не заслужува подобро, така да во иднина со среќа.
да почневме уште на времето да прифаќаме критики од овој тип можда и ќе научевме нешто до сега. Ама тоа е, сепак ова е за забава, јас лично го гледам како место за еден вид на инспирација, да се натерам да фотнам нешто на одредена тема

еве јас на пример никогаш не одам со мисла да победам.....едноставно ако мислам дека има некоја поента во сликата, ја ставам

и повеќе преферирам нешто исконско...наше, од мојата околина или нешто од мојот двор. или со други зборови, пред све би ставил полоша слика од мојот двор, него некоја направена во некоја светска метропола

Како играте, кои се правилата? Сакам да учествувам

Како играте, кои се правилата? Сакам да учествувам
...ако имаш антиковид вакцинален сертификат или негативен ПЦР тест може да играш :D
...правила има колку сакаш, ама едно е најважно кога има тема на натпреварот постираш твоја лична направена фотка според темата, не постара од една година ! :pipi:
...ако не излажеш и постираш туѓа фотка кобајаги е твоја ќе те фатиме и ќе биде брука! :boksix:
...инаку коцка е босот, па не престројува кога ќе слезе викенд од планина :cool:
-толку!

ееее...ова не го знаев, јас имам постирано слики постари од година....валда не е голем грев

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom