Најди си швалер. Штом е тој себичен, биди и ти себична.![]()
Дали би сакал некој на жена ти таков совет да и подели?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најди си швалер. Штом е тој себичен, биди и ти себична.![]()
Прво, жена ми нема да дојде на форум и да прашува прашања за нашиот сексуален живот, ќе разговараме доколку има проблем. Второ: јас не сум неандерталец кој не знае дека и жените треба да бидат задоволени. Ако не беше така, т.е. да не беше исполнето и првото и второто, тогаш да, веројатно заслужувам некој да и даде таков совет.Дали би сакал некој на жена ти таков совет да и подели?
Прво, жена ми нема да дојде на форум и да прашува прашања за нашиот сексуален живот, ќе разговараме доколку има проблем. Второ: јас не сум неандерталец кој не знае дека и жените треба да бидат задоволени. Ако не беше така, т.е. да не беше исполнето и првото и второто, тогаш да, веројатно заслужувам некој да и даде таков совет.
Ова дополнително: секој месец се појавува некој нов член кој сосем случајно знае како и токму каде да отвори теми кои често вклучуваат edgy прашања за сексот, по што се потврдува дека е некој е дојден за да трола, и наскоро потоа е баниран зашто ќе испадне дупли user или нешто слично. Дај боже да грешам, ама во тој случај па сум во право со „советот“.
stanuva i se mie a jas so denovi ne mi pomaga da mi dojde toest da svrsam iskustva soveti...
Топла, ти на твоето мажуле маста му ја вадиш гарант. Го цедиш до макс братотStani I ti, pa po nego I otkako ke se Izmie, fani go za uvce I reci mu da se vrati vkrevet da si ja zavrsi zapocnatata rabota!
Pa neka gleda bledo![]()
Веќе нема што да му исцедам, сув е ко барутТопла, ти на твоето мажуле маста му ја вадиш гарант. Го цедиш до макс братот
Да не го тераше толку по кафани сега уште ќе му рипаше, вака холестерол го изеде човекот.Веќе нема што да му исцедам, сув е ко барут![]()
Да не беше оваа проклета корона, уште ќе го терав по кафеани да одиДа не го тераше толку по кафани сега уште ќе му рипаше, вака холестерол го изеде човекот.
Nikogas takvo nestoНајди си швалер. Штом е тој себичен, биди и ти себична.![]()
Тогаш седнете и разговарајте.Nikogas takvo nesto
И ти си брутал... Може женава е толку секси што човекот уште во гаќи му иде да сврши.Тогаш седнете и разговарајте.