Себичен во сексот или грешам ?

• Креатор на темата Креатор на темата Qween... 779
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе искочи ПЕТ најјака на форумов ќе плачете после. Ми влага у категорија busty cougar 100%. Иначе за типов што ја отворил темава, нема спас.

баш најде кај да бараш одговор на твојот таканаречен "проблем" лооооол

Luge so maz mi imame problem te jas on si svrsuva se a ja ne toest so dr zborovi koga ke mu dojde stanuva i se mie a jas so denovi ne mi pomaga da mi dojde toest da svrsam iskustva soveti...
И сега тебе ти е страв да му го повредиш егото ли?

Седни и разговарај со него. Дали ти во минатото му ги имаш искажано твоите преференции кога е во прашање сексот? Ако не, тогаш иако можеби е он себичен треба ти што побрзо јасно и прецизно да го направиш тоа. Не очекувај он да ти ги прочита мислите. Комуникацијата е двонасочна улица.

А ако да, тогаш не му го давај неговото, додека не го добиеш своето. Сексот треба да причинува взаемно задоволство и ако не е така тогаш поарно да го нема.

Сексот треба да причинува взаемно задоволство и ако не е така тогаш поарно да го нема.

Зависи како гледаш на Универзумот, како на конечен или бесконечен. Сексот во основа служи за продложување на врстата, а женскиот оргазам не е неопходен за таа цел, додека машкиот е. Како и природата да сака да каже што е важно и примарно, а што не е.

Зависи како гледаш на Универзумот, како на конечен или бесконечен. Сексот во основа служи за продложување на врстата, а женскиот оргазам не е неопходен за таа цел, додека машкиот е. Како и природата да сака да каже што е важно и примарно, а што не е.
Ти цело време практикуваш секс заради еволуција и продолжување на врстста или заради задоволство?

Luge so maz mi imame problem te jas on si svrsuva se a ja ne toest so dr zborovi koga ke mu dojde stanuva i se mie a jas so denovi ne mi pomaga da mi dojde toest da svrsam iskustva soveti...
до тебе е, не фантазираш и измислуваш ништо да го задржиш што подолго

Исклучиво за свое задоволство. Ти?
Епа јасно ми е зошто се тригерна толку од мојот одговор. :D

Јас мислам дека не е во ред да споделувам детали од мојот сексуален живот на форумов, но цврсто верувам дека сексот треба да биде взаемно задоволство меѓу мажот и жената.

Епа јасно ми е зошто се тригерна толку од мојот одговор. :D

Јас мислам дека не е во ред да споделувам детали од мојот сексуален живот на форумов, но цврсто верувам дека сексот треба да биде взаемно задоволство меѓу мажот и жената.

Па и треба да веруваш во цврст, тоа е најважната верба во животот на една жена.

Па и треба да веруваш во цврст, тоа е најважната верба во животот на една жена.
А ти дефинитивно треба да научиш како се разговара со една жена.

Мислам дека сакаш само да се направиш интересен на темава, но тоа што го пишуваш не е воопшто интересно. Напротив, многу незрело и примитивно.

Ништо ти не си направил во сексот, ако жена ти е незадоволена и по форуми бара решение за да го смени тоа. Колку жена ти е посреќна и позадоволена, толку и тебе задоволството ќе ти биде поголемо.

Комуникацијата, како општо, така и за нечии сексуални потреби, е најсилниот фактор за постигнување сексуално задоволство а богами и за јачината на врската.

А ти дефинитивно треба да научиш како се разговара со една жена.

Мислам дека сакаш само да се направиш интересен на темава, но тоа што го пишуваш не е воопшто интересно. Напротив, многу незрело и примитивно.

Ништо ти не си направил во сексот, ако жена ти е незадоволена и по форуми бара решение за да го смени тоа. Колку жена ти е посреќна и позадоволена, толку и тебе задоволството ќе ти биде поголемо.

Комуникацијата, како општо, така и за нечии сексуални потреби, е најсилниот фактор за постигнување сексуално задоволство а богами и за јачината на врската.

Ќе ти кажам една тајна, во животот навистина сум имал еден куп проблеми, ама комуникацијата со жените никогаш не ми била проблем. Тоа е затоа што никогаш не сум кажувал фрази, за разлика од тебе. Не можеш пост да напишеш без да оптегнеш некоја тешка фраза. На пример ова:

Јас во земја би пропаднал од срам да напишам ваква фраза.

mnogu e bitno sexot da ti e pogoden so partnerot. Znaci sum imala dolga vrska vo koja ne mi bil pogoden sexot ne ni odgovaral. I zatoa raskinavme sala na strana. ne ni kaza dali imash presigra lizenje pusenje kondomi ipozi i sl. neso slicno pa posle ako ni toa ne biva svaljer ?! A na vas ni muabetot ne vi ide a ne pa sexot. Vi sprotivno nemashe tuka da bpishuvash za vashata intima. A uste i deca da imate pa krsh. Ubavo ti rece pozdrav idi tamu fati go za vrat i recu mu gledash dole so iam lizi (mala sala) :) i posle ke svrsish a inace losho e nezadivolena pa uste i ne moze pak.
Ne biti losha.
Ajde pa da se pofalish :)

mnogu e bitno sexot da ti e pogoden so partnerot. Znaci sum imala dolga vrska vo koja ne mi bil pogoden sexot ne ni odgovaral. I zatoa raskinavme sala na strana. ne ni kaza dali imash presigra lizenje pusenje kondomi ipozi i sl. neso slicno pa posle ako ni toa ne biva svaljer ?! A na vas ni muabetot ne vi ide a ne pa sexot. Vi sprotivno nemashe tuka da bpishuvash za vashata intima. A uste i deca da imate pa krsh. Ubavo ti rece pozdrav idi tamu fati go za vrat i recu mu gledash dole so iam lizi (mala sala) :) i posle ke svrsish a inace losho e nezadivolena pa uste i ne moze pak.
Ne biti losha.
Ajde pa da se pofalish :)
да повика другарка за тројка можеби ќе и помогне на маченичката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom