Македонска песна под прв танец на свадба!

• Креатор на темата Креатор на темата chef_cook
  • Време на започнување Време на започнување

македонска е песната, на Венко Серафимов, али на српски пејат

Иначе кога сме кај Венко, оваа негова песна е идеална за тоа што ти треба

Немир од Тоше и Каролина
Љубовта е моја религија Каролина и Владо Јаневски
Тоше - Усни на усни

Иначе кога сме кај Венко, оваа негова песна е идеална за тоа што ти треба

Сериозен си или го тролаш? Песнава е баш спротивно од тоа што му треба, текстот е за зависничка од кокаин.

Сериозен си или го тролаш? Песнава е баш спротивно од тоа што му треба, текстот е за зависничка од кокаин.
Првпат слушам за ова :icon_lol: , али добра песна е, сега ова што ми го кажа уште повеќе на тежина ќе добие текстот кај мене

Сакав под Moj lipi anđele од Оливер,нејзе и ја пуштив прва,многу и се свиѓаше,али ме напна да била Македонска..и сеа барам некоја таква да гаѓа у срце
За жал нема да најдеш. Тоше да ја достигнеше кариерата на Оливер можеби ќе имавме и ние некоја песна од тој калибар.
п.с. Чим мора да е македонска не можам да ти помогнам зошто сакав да ти ја препорачам Лутка од САРС или било која ќе ти се допадне од Џибони.

Претходната не била баш весела, само рефренот го знаев, сори. :) Види со овие.

Последно уредено:
За тој што ќе ја погоди песната за првиот танц, следува покана за свадба нели?:icon_mrgr:

За жал нема да најдеш. Тоше да ја достигнеше кариерата на Оливер можеби ќе имавме и ние некоја песна од тој калибар.
п.с. Чим мора да е македонска не можам да ти помогнам зошто сакав да ти ја препорачам Лутка од САРС или било која ќе ти се допадне од Џибони.
Има, има

Сакав под Moj lipi anđele од Оливер,нејзе и ја пуштив прва,многу и се свиѓаше,али ме напна да била Македонска..и сеа барам некоја таква да гаѓа у срце
u leva pretkomora a :D
neka e so srekja, se za ubavo

ubava od eye cue ja postiraa vekje
ja sum Karolina fan za vakvi raboti

1+ Љуби ме и главата горе.
На мојата, првиот танц ни беше на Santana - You are my kind

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom