Емитер - македонско списание за популаризација на науката и технологијата

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
Јас земав минатата година Емитер преку школо поевтино ни ги даваа дека купуваа на големо нормално.Школото и така ми е за електроника и земавме многу ученици.МНогу добро списание е и има многу корисни работи во него.Ги имам сите броеви од минатаа година ама оваа незнам дали ке зимам искрено не ми се дава пари веќе.

Емитер не е тоа што беше порано. Не вреди повеќе како списание, избледено е. Нема атрактивни содржини. За да пополнат место имаа 12 продолженија за НЛО, на што личи тоа ? На “М Експрес“ списанието. Уште сум претплатен, не планирам да откажам, се надевам ќе се поправат.

ееј го читам од средно...интересно списание,тогаш читав често и одбрана а сведок ретко купував...пред 2 месеца додека белеа мама ми ги фрли замислете:tapp::tapp::tapp::tapp:

абе ја испокарав:duel:максимално и тоа ...па да собираш толку време..ццц а им практични работи.

Емитер не е тоа што беше порано. Не вреди повеќе како списание, избледено е. Нема атрактивни содржини. За да пополнат место имаа 12 продолженија за НЛО, на што личи тоа ? На “М Експрес“ списанието. Уште сум претплатен, не планирам да откажам, се надевам ќе се поправат.

да претераа со НЛО...ама јас памтам 95 првпат читав за С-300(а викаа лага е) и не испадна лага...а читав во М-експрес...тогаш првпат во мојот живот прочитав за SAM

не сум го читал списаниево ама сега ја видов страната за емитер

http://www.emiter.com.mk/
и ми фати око баш интереснои содржини
еве го новиот број ќе идам денеска ќе го купам
emiter_2009_11.jpg

со години се мислам дали да го купам или не ,малку има потешки теми во него како за мене ама денеска видов има и за HTML и вреди да се купи

Има и програмирање микроконтролери...Закон,и практично....ако сакате да се замарате...во пракса инаку,не ви треба списанието-земите ТЕАмодерна...А ја у последно време не земам емитер...сакам СКМ:vozbud:

Аххх неее....здравје по две недели(квотата е таа 4 пати месечно КРПА)сега не.

Туку емитерпорано пишуваа за електроника многу...последниве години изменети се.

П.С најновиот број Има брошура аудио и видео сигнал,акустика...прајте басови:wink:

А СКМ...е дефинитивно порулз...ехаа комшинице...:vozbud:

јас имам емитери од 2000 ама ми фали по некој број....и онака...баш има интересни работи за електроника што можеш да научиш....а иначе што е тоа СКМ???

dali nekoj znae da mi objasni kako se prvi faradeev oklop ima vo eden broj na emiter ama ne e dovolno objasneto ili jas ne razbiram heheheh pa ako moze nekoj da mi objane blagodaram :smir:

Дали некој можеби од вас ја има шемата за :
Код:
http://emiter.com.mk/poveke.php?napis_id=1268
Емитер 01/2005

Dali e mozno da se bide pretplatnik na emiter i da se dobiva celoto spisanie preku elektronska posta posto neziveam vo Makedonija?

јас имам емитери од 2000 ама ми фали по некој број....и онака...баш има интересни работи за електроника што можеш да научиш....а иначе што е тоа СКМ???

СКМ е српско списание со интересни содржини и убај женски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom