Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам колку е профитабилно, ама оти работам како хобист со дрва, ќе кажам дека цената на дрвото е рипната доста бајѓи, потрошувачка на струја ти е ватажата на уредот(на опаковката) по време, т.е. колку треба од суровина до производ за фиксна/контролирана количина материја(на пр 3kw по 15 минути=750wh.Гледам деновиве машини за производство на пелети,па дали некој има машини,и како оди потрошувачката на струја? Колку кила пелети се добива од 1м2 дрва?
Сакам да купам за мене,па понатаму и за бизнис.
Оваа дробилкава ми е "сумњива"! Во смисла мала и слаба! Веројатно иста/слична со оние што ги продаваат за дворско/парковско уредување и кои се користат за мелење гранки. Значи ако е таква пиши крст!
Po koja cena gi prodavas i dali imas momentalno?Ало сакаш да купуваш дрво и да мелеш со овие машини пиши пропало.
Производител на пелет сум и најголем проблем е сировината. Треба да имаш константно пилевина, треба влагата да не е поголема од 15% и да е ситна, не како струготини чипс.
English pleaseС'што така се интересува от в'проса
Автоматски споено мислење:
Вече сте го купили или все оште избирате?