- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 1.614
- Поени од реакции
- 3.962
Не сум сигурен дали ме тролаш или си го гледала филмот ептен површно.Што му фали на фајт клуб да е овде?
И улични договорени тепачки се вештини![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум сигурен дали ме тролаш или си го гледала филмот ептен површно.Што му фали на фајт клуб да е овде?
И улични договорени тепачки се вештини![]()
Не те тролам, филмот ми се допадна кога го гледав.Не сум сигурен дали ме тролаш или си го гледала филмот ептен површно.
Мојата логика во составување на списокот беше да одберам филмови во кои има некоја вештина (или спорт), а каде има и пораки или совети како се изведува тоа.леле маската на зоро ставен аииииииииии
Девојката од милион долари, тогаш што бара овде?боксот е спорт не е боречка вештина
ОКfight club е многу повеќе од тоа, фајкла е филозофија. Еден од најоригиналните филмови некогаш направени. Верувам дека секој петооделенец бил воодушевен прв пат кога го гледал.
Затоа што Fight Club е психолошка драма и нема никаква врска со тепање, а камоли со боречки вештини. Допирна точка нема со овој жанр.Што му фали на фајт клуб да е овде?
Затоа што Fight Club е психолошка драма и нема никаква врска со тепање, а камоли со боречки вештини. Допирна точка нема со овој жанр.
Може да биде многу нешта, ама има и тепањеЗатоа што Fight Club е психолошка драма и нема никаква врска со тепање, а камоли со боречки вештини. Допирна точка нема со овој жанр.
Затоа што Fight Club е психолошка драма и нема никаква врска со тепање, а камоли со боречки вештини. Допирна точка нема со овој жанр.
Насловот на темава нема врска со жанр. Еве, за поразбирливо да е, ќе го сменам, ќе биде - ТЕПАЧКА. Значи сите филмови во кои има тепање од било каков вид, можат да влезат овде, па макар и да се порничи.Дозволени се филмови од од било која држава, било кој жанр...
Фејлна на темава, ко ја на темата за филмска композицијаЗатоа што Fight Club е психолошка драма и нема никаква врска со тепање, а камоли со боречки вештини. Допирна точка нема со овој жанр.
Те молам пишувај ги сите 10 предложени филмови во 1 мислење, едно под друго, зашто не можам да водам евиденција кој колку пишал.Tetoviranje 1991