Fantasy Premier League 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
КДБ ми беше пикиран за капитен цела недела, прееска на работа го сменив денис за максимилијан, и денис го ставив капитен за да ми биде интересна утакмицата вечерва. Не ми беше интересна.

Исто. Со таа разлика што мене Кинг ми е, па некако се чувствувам убаво во моментов. Конкурентите го убија Денис колово.

Второ коло по ред Денис капитен.

Дур ми беше на клупа 50 поени. 2 дупли кола капитен, вкупно 1 бод.
Noice.

Хакиран ви е профилот на Fantasy? Мене да. Вчера отварам околу 18.30 да си го средам тимот и што да видам... Направени 20 трансфери, минус 76 поени, ставени играчи од четврта класа (искористени 72м, останати 28м), искористен Bench boost, капитен голман, сменето име на тим, мое име и презиме на профилот, држава, омилен тим, боја на дресови... Се разочарав.

Хакиран ви е профилот на Fantasy? Мене да. Вчера отварам околу 18.30 да си го средам тимот и што да видам... Направени 20 трансфери, минус 76 поени, ставени играчи од четврта класа (искористени 72м, останати 28м), искористен Bench boost, капитен голман, сменето име на тим, мое име и презиме на профилот, држава, омилен тим, боја на дресови... Се разочарав.

Веќе еден месец има проблем со хакериве. И истото им се дешава на сите "жртви".

Колку комплексна лозинка имаше? Се претпоставува дека погодени се тие со едноставна лозинка.
Од наредна сезона веројатно ќе имплементираат и two-factor auth.

Лозинката ми е прилично комплексна, со бројки и букви, но проблем е што ја користам и на друго место.
Да, точно е тоа за two-factor authentication за следната сезона, но оваа сезона за жал е сјебана.

Photo_1.jpgPhoto_2.jpg

Последно уредено:
Лозинката ми е прилично комплексна, со бројки и букви, но проблем е што ја користам и на друго место.
Да, точно е тоа за two-factor authentication за следната сезона, но оваа сезона за жал е сјебана.

Прегледај го приврзокот 321693Прегледај го приврзокот 321694

Лошо е што од ФПЛ не излегуваат во пресрет па да направат rollback на измените и да го испроцесираат колото со играчите од претходното коло. Не е идеално пак, ама значително ќе се ублажат последиците, пошто најчесто жртви се активни играчи со повисок ранк на оверал.
Можат да ги идентификуваат нападнатите акаунти и со една скрипта на ниво на база да го средат ова.

Се согласувам со тебе, така би било најправедно, но тие сметаат дека тоа би било "неконзистентно" и би го нарушил "интегритетот на ФПЛ".
Ме интересира дали и на некој друг од Македонија му се има случено ова?

Photo_3.jpg

Ремзи капитен, Астон Вила со 4 гола. Ниту асистенција :pos:

Ремзи капитен, Астон Вила со 4 гола. Ниту асистенција :pos:

Ништо не го победува Havertz против Norwich со никаков учинок на 7-0 резултат и буквално секој играч од Chelsea со било каков return.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Салах Трипл колово....

А се мислев дали Кутињо минатото или Салах ова коло...

Топ

Салах Трипл колово....

А се мислев дали Кутињо минатото или Салах ова коло...

Топ

Трипл на Салах во 26то коло не се пропушташе.
2 натпревари дома, против двете најслаби одбрани во ПЛ.
Зицер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom