ЕУРО 2020 - Група Ф (Франција, Германија, Португалија, Унгарија)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе се пласираат понатаму?

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Екипиште е Франција, со оваа победа мислам дека речиси си го гарантираат пласамнот во другата фаза, страшен потенцијал, за мене како и пред да почне првенството, остануваат први фаворити. Резултатот од 1-0 не е ни реален одраз, и полошо можеа да поминат Германците.

Најкриво ми е што кај репрезентации навивав (и навивам сеуште) за Франција заради Арсенал, оти тимот беше синоним за најдобри француски играчи, и сега нема ниеден, макер една ебена резерва во репрезентацијата.

Јас побледа Франција не сум гледал, со тие звезди во екипа да изгубиш средина од Крос и Гундоган :ROFLMAO:
Немциве во напад немаат прав голгетер нивни најголем проблем, инаку многу поопасна репрезентација ќе беа.

Германија нема шпиц. Требаше Воланд да игра а не Гнабри иако тој имаше шанса за гол. Автоголот на крај реши можеше и нерешено да испадне ама ок. Очекував доста послаба Германија. Крос се надевам ќе биде сменет со Горецка за да може Гундоган поофанзивно да игра. Сане се преценува не треба воопшто да игра. Вернер самодоверба минус, што му се деси не знам. Ќе ја поминат групата. На крај Французиве се најдобра екипа моментално.

Јас побледа Франција не сум гледал, со тие звезди во екипа да изгубиш средина од Крос и Гундоган :ROFLMAO:
Немциве во напад немаат прав голгетер нивни најголем проблем, инаку многу поопасна репрезентација ќе беа.
Pa sve kopaci u sredina im bea, pogba kante i rabio

Не знам што си гледал ама Погба ги поремети у средина.

Јас пошто слабо пратам Сериа А, особено Јувентус, да ми каже некој, Рабио имаше некоја страшно добра сезона што го прави првотимец во средниот ред на Франција?

Јас пошто слабо пратам Сериа А, особено Јувентус, да ми каже некој, Рабио имаше некоја страшно добра сезона што го прави првотимец во средниот ред на Франција?
Не, напротив дно беше.

,
10e5d56041327d8b45dcd4f179415c23.jpg

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Тешка ситуација е ова за Германија. Да играа второ коло со Унгарија ќе беше друго пошто тогаш најверојатно ќе влезеа во последното коло со три бода. Вака ако изгубат од Португалија (која реално моментално е подобра од нив) дури и со победа во последното коло против Унгарија пак нема да бидат сигурни, ќе чекаат да видат како е со третопласираните во другите групи.

Kakvi pokloni davaat kladzive za evropskovo.. Sega gledam 3,30 za Portugalija so nemacka, pa all in se ide na dvojna, nema sansi da izgubat od vakva germanija

Ништо посебно, како и голем дел од играчите на Јуве сезонава. Онака, просечна мех сезона. Може да се дебатира дека беше најдобар (најмалце лош) средишњак у Јуве годинава, ама тоа не е некое достигнување со оглед на останатите кои беа очајни. Not great, not terrible сезона е најдобро резиме, имаше неколку солидни партии ама у глобала ништо посебно. Рака на срце на крај од сезонава се разигра ама пак не беше тоа тоа. Мислам дека Алегри ќе извади повеќе од него, ќе видиме.

За Франција се чини дека Дешамп има високо мислење и дефинитивно игра подобро одколку у Јуве. Ама од друга страна па и ја да играм до Погба и Канте ќе играм добро.

Мала статистика за Рабио вечерва, која што покажува дека завршил добра работа у дефанзива особено:

Adrien Rabiot was the player with the best percentage of duels won (100%) and passes completed (93%) against Germany.

Иначе за Погба, неверојатно е колку талент има дечково штета што не може да го прикаже у Јунајтед ради Х причини. Ги издоминира тотално Крос и компанија.

Последно уредено:
Германија нема шпиц. Требаше Воланд да игра а не Гнабри иако тој имаше шанса за гол. Автоголот на крај реши можеше и нерешено да испадне ама ок. Очекував доста послаба Германија. Крос се надевам ќе биде сменет со Горецка за да може Гундоган поофанзивно да игра. Сане се преценува не треба воопшто да игра. Вернер самодоверба минус, што му се деси не знам. Ќе ја поминат групата. На крај Французиве се најдобра екипа моментално.
Крос да го сменат а?

Погба покрај Канте дава страшни партии. И гокусот/залагањето во репрезентацијата му е различно.

Не го гледам дека ги прави оние глупи грешки од клубот, кога знае да изгуби топка на 30-40 метри од гол у фаза на транзиција.

Автоголот на крај реши можеше и нерешено да испадне ама ок.
Како објаснуваш као демек случаен автогол ја решил утакмицата, прво таков центаршут беше што автоголот бееше неизбежен, а во случај некако да ексивираше швабата веднаш зад него незнам кој од французите чекаше, а друго што ги растурија во играта и немците треба да се среќни што не замина со 3 гола во мрежата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom