Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не ја протурка ќе го вратите името? Пичка ви матер северна, за еден датум никогаш даден ја унаказивте за навек државата, која не е ни држава веќе.Прегледај го приврзокот 314019
Конгресот ќе ја протурка работата.
Koe ime Firomansko da go vratime a ,https://youtu.be/GPXQQEjak1Q?list=LL&t=1516Ако не ја протурка ќе го вратите името? Пичка ви матер северна, за еден датум никогаш даден ја унаказивте за навек државата, која не е ни држава веќе.
Така е, тогаш бевте за фиром и користевте фиром, иако преку 140 држави не' признаваа како Македонија, за внатрешна употреба да не збораме. Отсекогаш ви сметало се што е македонско. Одроди.Koe ime Firomansko da go vratime a ,https://youtu.be/GPXQQEjak1Q?list=LL&t=1516
Доста па вие со то знамето од Тодор петроф се фативте од Кутлеш кое пред 1980 никаде не постоше .На Тодор петров му текна ај сеа сме Ние Антички најаки Македонци ви го испраја мозокот.Така е, тогаш бевте за фиром и користевте фиром, иако преку 140 држави не' признаваа како Македонија, за внатрешна употреба да не збораме. Отсекогаш ви сметало се што е македонско. Одроди.
Еми не ќе мавтаме со вртелешката на грчев северџано.Доста па вие со то знамето од Тодор петроф се фативте од Кутлеш кое пред 1980 никаде не постоше .На Тодор петров му текна ај сеа сме Ние Антички најаки Македонци ви го испраја мозокот.
Прегледај го приврзокот 314021
Ново ќе дизајнираме европско вие чувајте си го подома тие со дијспората мафтајте радвајте се .чукајте се у грудиЕми не ќе мавтаме со вртелешката на грчев северџано.
Ништо нема вие да дизајнирате, дуи ќе ви го дизајнира новото, и така сте нивни поданици нека ви го дизајнираат и партиското покрај "државното".Ново ќе дизајнираме европско вие чувајте си го подома тие со дијспората мафтајте радвајте се .чукајте се у груди
Од понеделник шеесет вработени лица во Општина Бутел повеќе нема да бидат во работен однос, голем дел од овие вработени, поточно триесетина лица воопшто се немаат појавено на своето работно место со години, дел се појавувале повремено, додека пак дел биле редовни но немале буквално никакви работни задачи. Секако за ова доказ е системот за евиденција на работно време, напиша на „Фејсбук“ градоначалникот на скопската општина Бутел, Дарко Костовски.
каква глупа верзија бе Јас сум Beric Dondarrion за FORZA ACMОвој zmija1 ти е всушност комуњарска верзија на Ireal, ама поглупа.
Не глупа, поглупа.каква глупа верзија бе Јас сум Beric Dondarrion за FORZA ACM![]()