Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I Homer bil kacak, ovaj Albanec, i ja napisal Ilijadata na albanski, posto sfakas - Ilijada / Iliri, isto e sve toa, i nosel kece na glavata, toa cel svet go znae.Замисли го Тигрович дојденец од Феризај со неговите метро и 55, градба ала Нурмагомедов, и изглед како гигабајт ликот на тик ток, се фали дека бил наследник на Илирите кои биле високи луѓе и живееле претежно на крајбрежјето на Јадранско море.![]()
Izvini molimte nemoj da go vikash Homer, on se vika OmerI Homer bil kacak, ovaj Albanec, i ja napisal Ilijadata na albanski, posto sfakas - Ilijada / Iliri, isto e sve toa, i nosel kece na glavata, toa cel svet go znae.
Прегледај го приврзокот 410238
I Odisejata e ep za eden skip, Ilir, Odisej, koj isto nosel kece na glava, sve se toa autochtonious.
Прегледај го приврзокот 410239
Има поголемо политичко искуство, многу добро ја знае внатрешната и надворешната политика. Рече дека 4 пати победил на избори од кои 2 пати сам.А што е Стевчо толку политички побитен од Ванковска, да не има случајно партија со 200 000 члена која претендира да биде власт?
Тоа Стевчо што им кажал, што им плеснал на некои таму, е апсолутно небитно, секој втор политичар збори нешто такво, особено политички маргиналци кои не можат самостојно да дојдат на власт, па затоа "им се може" да зборат што сакаат, особено тоа што народот сака да слушне.
инфомакс се продадени од поодамна , самиот викаш кои ликови им се главни и јасно е. Ќе им бил некој од потпреседателите на СДС гостин неделаваСериозно некој верува во Стевчо? сте гледале ли кои ликови се главни на Инфомакс во последно време? многу луѓе не разбираат дека денес најголемите удбаши се најголеми американци.
Kur se trese shto pobedil. Samo koga ce go vidam onaka slatkorechliv mi se gadi. Stara YU shkola za podlizhnuvanje dodeka dojdi na vlast. Posle Crvenkoski 2 ce go gledame, ako voopshto se sejchavash na nego.Има поголемо политичко искуство, многу добро ја знае внатрешната и надворешната политика. Рече дека 4 пати победил на избори од кои 2 пати сам.
Продадени дека ги вадат гомната на Мицко на виделина?инфомакс се продадени од поодамна , самиот викаш кои ликови им се главни и јасно е. Ќе им бил некој од потпреседателите на СДС гостин неделава![]()
Нека направат уште некое reel на YouTube како СДС албанска биле патриоти , како Ќурка бил добарПродадени дека ги вадат гомната на Мицко на виделина?![]()
Ако може да нè просветлиш за човеков малку повеќе и зошто е значаен за политиката во Македонија?![]()
Мирко Попов се бори за живот на една од скопските клиники
Познатиот македонски музичар и основоположник на PMG production се наоѓа на една од скопските клиники каде се бори за живот....lider.mk
Gosod mu ja islušal molbata....![]()
Познатиот македонски музичар и основоположник на PMG production се наоѓа на една од скопските клиники каде се бори за живот....lider.mk
Жално...Прототипен шарен нарко-комуњар, од клапата на Богоевски, Бужаровска, Колозова, Тричковски и многу, многу други. Еден силен потсетник за обичните луѓе кои се поистоветуваат со овие лешинари- ве продадоа и ја продадоа државата за евтин дегенеризам од типот на патувања во странство и наркотици полеани со алкохол. Не за вили, не за јахти, туку за ловење cheap thrills. Очекувано однесување од социопати како горенабројаните.![]()
Како тоа мислиш му завршиле изборите пред да почнат?Aj so zdravje . Koga velev deka e trojanski konj nikoj ne mi veruvashe.
Sega mu zavrshija izborite ushte pred da pochnat:
Катица Јанева и Стевчо Јакимовски НА ЦРНА ЛИСТА НА САД
![]()
Катица Јанева и Стевчо Јакимовски НА ЦРНА ЛИСТА НА САД
Стејт департментот на САД ги стави на црна листа поранешната специјална јавна обвинителка Катица Јанева и актуелниот градоначалник на Карпош и лидер на Гром, Стевчо Јакимовски, заедно со поранешниот градоначалник на Качаник, Косово, Џабир Жарку.vecer.mk
Не е тоа сторено од незнаење, намерно беше направено со договор.А што мислеа нашите кога одеа по паметот на дуи и ги пикнаа Дебар и Маврово и Ростуше во 5ка, од глупост во глупост, со ова Албанците добија повеќе пратеници.