коцка
Curiouser and curiouser!
И ти имаш поише од една? Не видовЈа на петлево ќе останам, решив!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти имаш поише од една? Не видовЈа на петлево ќе останам, решив!
@Toto.toto @kano @Trent Alexander Arnold
Сите ќе ве казнам (освен третиот, прв пат мислам дека е на темава). Знаете дека по една фотка така? Останатите слободно можете во соодветната тема да ги ставите, не мора тука хаос да правите
Сега @Violetova како ќе се снаоѓа за да отвори гласање??? Па од страв мене ќе ми пишува, па ја на работа ќе сум ќе ве пцујам дека од мобилен па @Corvus ќе ја замарам!!!!
одберете ЕДНА фотографија и не ставајте други!
@Trent Alexander Arnold само со една може да се пријавиш на натпреварите иначе и тебе ќе ти викам вака следниот пат
И биваше од сите теми само за оваа да неам нотификации
Автоматски споено мислење:
Како бе три дена? Ја неколку саати бев и насекаде беаили можда зависи каде
Не! После ќе ме тераш да гласам за тебе демек ја сум ја одбрал фоткатакоја сакаш ти таа стави ја. Може?![]()
Не може. @Red John веќе го искористи тој демек замислен поглед.Ја менувам сликата и се пријавувам со оваа
Рачунај на ова, јас веќе немам појма кој со која фотографија учествува, и јавно се откажувам од отворање на гласањетоСега @Violetova како ќе се снаоѓа за да отвори гласање??? Па од страв мене ќе ми пишува, па ја на работа ќе сум ќе ве пцујам дека од мобилен па @Corvus ќе ја замарам!!!!
хахахаха добро ајде, со кутрето ќе настапувам хахахахНе! После ќе ме тераш да гласам за тебе демек ја сум ја одбрал фотката
,,,5+ za @Corvus ,,,@Toto.toto @kano @Trent Alexander Arnold
Сите ќе ве казнам (освен третиот, прв пат мислам дека е на темава). Знаете дека по една фотка така? Останатите слободно можете во соодветната тема да ги ставите, не мора тука хаос да правите
Сега @Violetova како ќе се снаоѓа за да отвори гласање??? Па од страв мене ќе ми пишува, па ја на работа ќе сум ќе ве пцујам дека од мобилен па @Corvus ќе ја замарам!!!!
одберете ЕДНА фотографија и не ставајте други!
@Trent Alexander Arnold само со една може да се пријавиш на натпреварите иначе и тебе ќе ти викам вака следниот пат
И биваше од сите теми само за оваа да неам нотификации
Автоматски споено мислење:
Како бе три дена? Ја неколку саати бев и насекаде беаили можда зависи каде