ФОТО НАТПРЕВАР # 201 АДРЕНАЛИНСКА!

• Креатор на темата Креатор на темата gurman2
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 декември 2012
Мислења
2.757
Поени од реакции
7.311
Локација
Скопје
Височина, длабочина, брзина, клајмбинг, ронење, трки...
Значи, било каква адреналинска авантура, уловена со вашата камера.
Натерајте до четврток некој близок да стори нешто за оваа "Јавна соба"
Padobranec22.jpg

Последно уредено од модератор:
Ajaaaaaaaaaaaaaaa... Се симнал ли овој жив и здрав?
Odgovorot lezi vo grankata levo što veke ja nema....ovoj gi zaebal site talibanci....neznam kako da vi go opisam. Nema nesto što ne bi go napravil ako e platen...i toa skromno

neznam dali smeam da stavam uste edna fotografija kako objasnuvanje....
Ako treba moderatorite neka ja izbrisat ili stavat vo komentati

20190324_130803.jpg

Da sleze čovekot najnormalno za nego. Prvo ja spusti pilata so jaže i si sleze začipcen so racete i nozete okolu drvoto.čekav dolu so kolata, bidejki ulicata bese blokirana radi sečata. Normalno e da se kaze deka se znam so čovekot....talibancite ne mu se ramni

Za skromni pari pravi raboti beter i od ova...

100_5948.JPG

... постадреналинска, кога во хотелска соба ги гледав снимките од новата подводна аматерска фото камера и останав со уста отворена што „рипче“ сум фотнала таму некаде меѓу моите нозе! :shok2:

Прегледај го приврзокот 282369

... постадреналинска, кога во хотелска соба ги гледав снимките од новата подводна аматерска фото камера и останав со уста отворена што „рипче“ сум фотнала таму некаде меѓу моите нозе! :shok2:
Уат д фак! Нуркаше? Беше во кафез? Што?

Уат д фак! Нуркаше? Беше во кафез? Што?
...ништо од тоа, апаратот ми беше на специјален стап, јас отиднав на длабоко онака до рамо и само притискав фоткање во длабочина околу мене, ништо посебно, потоа ги гледав снимките и си викам на оваа што риба е ова, а тоа бебче ајкула, скокав во соба и вриштев отпосле :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom