Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Македонскиот народ за волја на вистината почна да се иселува кога му рипна малку стандардот....од 2010 навака. Човек кој нема за леб не се бори за мерцедес, туку за леб....дијалектика...како и да е.
Да сакаше Мицко да дојде на власт по секоја цена можеше да искористи момент, биди сигурен у тоа.
И да, Грујо ги амнестираше терористите и го стави Талат министер....затоа се што направија после него е оправдано, и никој не треба никогаш да гласа за ВМРО веќе....нели?

12 и 19, боље да спијам отколку да се замарам со тоа кој колку разбирање има околу работите.....

Не се лути ти веднаш. Само си дискутираме. Ниту те нападнав, ниту те навредив.

...све што е муслиманско ќе се попише како албанско и турско и циганско и по некој каур све тоа во конто % албанско, потоа голем процент за прв пат ќе излезе бугари, сите тие со бугарски пасош ќе морат да се пишат бугари оти ќе го изгубат пасошот, егејци и пиринци веќе не постојат избришани се, така да таму некаде на трето место ќе испаднат македонците во сопствената држава, еве памтете ми го коментарот!

Како оди мапет шоуто околу пописот т.е демографскиот инженеринг?
Чудна работа со Жмиц, тамам почна пописот се оболе, барем купопродажниот договор да го објават за мајка Македонија, да не шпекулираме џабе :icon_lol:

Патем речено, предлогот за впишување на етникум во лични карти е директно поврзан со предефинираните пописни резултати.

Aвтохтониот вице kryeminister и други автохтони политичари си ја повикуваат дијаспората на максимална мобилизација за пописот.
Ако некој ///// повика на масовна мобилизација веднаш ќе искочеше Села, Kryeminister и други и ќе јадеа гомна како не треба тоа и дека така не се гради соживот. Тоа е тоа, склони сме кон неединство и самоуништување.

Патем речено, предлогот за впишување на етникум во лични карти е директно поврзан со предефинираните пописни резултати.
На кој начин?
Автоматски споено мислење:

Aвтохтониот вице kryeminister и други автохтони политичари си ја повикуваат дијаспората на максимална мобилизација за пописот.
Ако некој ///// повика на масовна мобилизација веднаш ќе искочеше Села, Kryeminister и други и ќе јадеа гомна како не треба тоа и дека така не се гради соживот. Тоа е тоа, склони сме кон неединство и самоуништување.
Супер си е, ако истераме уште некоја година пак да му дадеме власт на Заев :D
Ќе бидеме топ, а за тие што имаат мерак ќе има и виновник, а тоа ќе биде Мицко.

...све што е муслиманско ќе се попише како албанско и турско и циганско и по некој каур све тоа во конто % албанско, потоа голем процент за прв пат ќе излезе бугари, сите тие со бугарски пасош ќе морат да се пишат бугари оти ќе го изгубат пасошот, егејци и пиринци веќе не постојат избришани се, така да таму некаде на трето место ќе испаднат македонците во сопствената држава, еве памтете ми го коментарот!

Заборавете веќе на овој израз ,,..во сопствената држава" нема таква за нас Македонците, тоа е така веќе 20 години.

Заборавете веќе на овој израз ,,..во сопствената држава" нема таква за нас Македонците, тоа е така веќе 20 години.
,Не пласирај таква тешка лага!!!!
Постара сум многу од тебе, гарант..и до ден денешен а и со многу децении во иднина, ова е моја, твоја, сопствена држава, наша Македонија..и на сите народности кои живеат во неа, друга немаат.
Престанете да го бојкотирате пописот, треба да се направи токму поради нас Македонците, да се знае колку сме, а не да ја дувате напамет бројката на албанското население.
Не се вадете до епидемијава, ставите маски, дистанца и пред врата за половина час ќе завршите работа.
@Dumbledore се согласувам со тебе за вмровците...цело време само блеат ништо на дело не прават, креираат катастрофална состојба во државава само да дојдат на власт.
Нејќам оној Мицко ни да го гледам, ниту да го слушам.

Постара сум многу од тебе, гарант..и до ден денешен а и со многу децении во иднина, ова е моја, твоја, сопствена држава, наша Македонија..и на сите народности кои живеат во неа, друга немаат.
Престанете да го бојкотирате пописот, треба да се направи токму поради нас Македонците, да се знае колку сме, а не да ја дувате напамет бројката на албанското население.
Не се вадете до епидемијава, ставите маски, дистанца и пред врата за половина час ќе завршите работа.

Тоа не е лага, тоа е суровата реалноста што ти не ја прифаќаш.

Само човек што изгубил контакт со реалност, може да ја сметаа оваа ,,држава" за своја.

Тоа не е лага, тоа е суровата реалноста што ти не ја прифаќаш.

Само човек што изгубил контакт со реалност, може да ја сметаа оваа ,,држава" за своја.
Булазниш душо...оваа држава е моја..или наша.:)

Откако се изнасмеа, ајде објасни зошто мислиш дека не е наша сопствена држава?
Чија е? Кој ни ја зема?

Последно уредено:

Откако се изнасмеа, ајде објасни зошто мислиш дека не е наша сопствена држава?
Чија е? Кој ни ја зема?
Нема што тука ја да објаснувам, имаш години на грб си требала да согледаш досега.

@Dumbledore се согласувам со тебе за вмровците...цело време само блеат ништо на дело не прават, креираат катастрофална состојба во државава само да дојдат на власт.
е па Македонија не твоја/ваша, Македонија е Грција, и нема македонци, тие беа грчко племе, вие сте бугари.

Нема што тука ја да објаснувам, имаш години на грб си требала да согледаш досега.
Јас се уште сум добра со видот...твоето согледување провери го.

Можеби е твоја... или ваша, ама моја не е. Јас сум потстанар во оваа „држава“.
На пописот како што ќе те заведат:pos:

зашто треба да ми доваѓа теренски попишувач, сакам да се попишам онлајн...
не е само ковид мутации, не сакам ниту обичен вирус на настинка да ми донесат....
а се е глупост непотребна кога на времето со рамковен се направија дузини глупости....
башка и Мицковски го подржа пописот да им се улиши на потенцијални оалиционери...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom