Апсурдни модни трендови

Фустанче уз тело кратко со широки рамки горе од плиш и тоа секогаш во некоја сина боја. Летно време од полабав материјал и тенки рамки за на свадба, се тоа додадено со некоја бесна сандала со ремчиња испреплетени и малку поткачено на дебела штикла или недај боже на платформа. Оќори.

Не се мачи речи бугарски стил и ќе објасниш се наеднаш.
qZGRP.jpg

никад не би носел безбол дрес, незнам некако незгодно се осекам кога го носам

Шпиц кондури, хавајки (тоа беа, мислам, оние идиотско-шарени кошули), БРОЈАНИЦИ, педеруши, синџири и ланци за новчаник, и се што е претерано шарено, дречливо, светкаво, со премногу детали...

У Скопјево еден/една немам видено со ваква маица :D :D
Ако не си во Велес, Не си во Шемата јо.
Иначе ако облечеш ваква блуза си најубава, ако облечеш блуза иста само со македонско знаме си патриот и забеган..

Тие тимберленд чизмите пола Скопје шо ги носит, разбирам различни модели али сите до еден ист ебан модел...исто таа шарпата шо ја спомна ебиветар никогаш не би ја ставил на мене , освен ако ограбвам некоја банка или почнам да се занимавам со тероризам.
Стварно колку глупо изгледа кога ќе видиш 2-3 еден до друг со истиве чизми, башка дека почнаа и копии да прават секој втор ги носи (n)
Инаку како стил (ако може така да се нарече) највеќе ме нервираат широки тренерки/фармерки со ер макс патики, некако ептен сељачки ми изгледа.

Тесни слим фит панталони или фармерки.
Лилава и розова боја.
Било што со вертикални штрафти.
Шал на плус 18465 степени.

Омразен стил, американски секако, безбол капче, маица од некој чкљ ресторан или компанија за храна, испрљан шорц и доле јадранки :)

Од оние посраните шалвари нејќам. Инаку си имам за летото широки пантолони од лесен материјал, ама не се посрани до колена. Штикла патика исто нејќам, и од оние елеци од крзно ми се повраќа што ги носат над јакна, тотален нон сенс.
Ги мразам оние фризури кај машки над уво бричени скроз а горе 2 сантима коса во стилот на Форест Гамп (не од форумов ами од филмот), и кај женски пола тимба бричена пола не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom