Дали зборувате за секс со родителите?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали зборите за секс со родителите?

• Вкупно гласачи
    339
срам ми е да разговарам, ама кога си фатив дечко мама ми кажа некои работи.

Со татко ми со мајка ми јок,срам ми е со нејзе.

Со тато си разговараме нон стоп дури и глеаме...:):):)

Никогаш не сум и нема да правам муабет за секс со нив.

Порано ги прашував јас, сега ме прашуваат они мене...

Не никогаш, се си научив сам.Крај крајева полесно изгуглај ако нешто сакаш да знаеш, моите ко да живеат во каменото доба, само за отценките дали се добри прашуваат...

Јас и со двајцата,интересно ми е.:helou:

Гласав за *Ретко.
Кога зборувам,зборувам со мајка ми,а со татко ми нема теоретски шанси таков муабет да свртам.:nesvest:

Гласав за *Ретко.
Кога зборувам,зборувам со мајка ми,а со татко ми нема теоретски шанси таков муабет да свртам.:nesvest:
Најверојатно си женско и најверојатно при ваков муабет е битен и полот на родителот (од лично искуство, а и ради срам ваљда). На пример синот разговара со мене (кога му треба), со мајка му не. Знае дека ќе му кажам од машки-негов аспект, а и не може со мајка да проговори за пениси, стимулации, кондоми и проблеми од тој аспект.

Со мајка ми често. Јас нејќам, она напиња. Не ми дава совети, не, не.. Се потсеќа на убавите моменти каде имала, со кого имала, како имала. Ја пука средновековна криза и не се сопира сега шанса нема да заќути..:pos2:

јас никогаш не сум разговарал цо моите на темата секс...

се што сакав да научам...се научив сам нешто од новини,ТВ,интернет....така да ни на крај на паметот не би разговарал со нив за ова...

Срам ми е да разговарам со нив за таа тема, но мислам дека вреди да се дискутира со нив. Сепак родители се, ќе те посоветуваат нешто. Тие го мислат најдоброто за нас нели? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom