divine напиша:Па некако и нормално е да мисли родителот дека ќерката на 16 години можеби сеуште е невина, нели?:mist:
abe da tuka si u pravo, ne gi ukrivuvam shto pretpostavuvaat ali barem da prashaat ili da razgovaraat so mene za toa.

posebno onaka koga zborime so tatko mi, i on non stop mi zbori kako vremeto deneska mnogu losho bilo, zhenskite bile ponapadni i od mashkite, ne se kontrolirale shto pravat, mnogu bile raskurcheni....i on za toa e svesen ali sepak misli deka jas sum angelche

i ne se samo moite site roditeli se taka..i za seks i za cigari. site ja gledaat situacijata kaj nas kakva e, gledaat deka nevinite u sredno vekje na prsti se brojat, a tie shto ne pushat vekje izumrea, ali seushte si mislat deka nivnoto dete e iskluchok na seto toa. za toa i retko koj zbori so deteto za seks.
za toa sakam da kazham: neka pretpostavuvaat deka sum nevina, imaat i prichina zoshto toa da go mislat, no barem neka zborat so mene za takvi raboti za da znam deka koga ke dojde toj den, deka ke mozham otvoreno so nif da pravam muabet. a i nedaj bozhe, se sluchuvaat gluposti, STD's, bremenosti, itn. u takva situacija bi nemala na koj da mu se svrtam zatoa shto sovrshenoto angelche na mama i tato ne pravi takvi belji.