Дали зборувате за секс со родителите?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали зборите за секс со родителите?

• Вкупно гласачи
    339
Барби, не е виновна мајка ти.. Штом си го почнала тој муабет, си требала да го довршиш до крај. Ништо не е страшно да и кажеш дека си имала секс, освен ако немаш 15 години... :roll:

Никогаш не сум зборувала за секс со моите ,а и нема тоа да го направам... незнам зошто ама сигурно е разликата во годините.Мајка ми ми има зборувано дека со 20 год. кога го запознала татко ми кога се фатиле оро да играт се држеле со марамче,а додека денешната младина хм...да не зборувам повеке :wink:

Razgovor za seks...

Dali nekogas "roditelite" vi zboruvale za seks??? I so kogo najcesto zboruvate za sex: so drugar(k)ite, so partnerot....????

Со жена ми. Убедливо најчесто! :) :)

А инаку, со родителите не сум разговарал, шо мислам дека е страшна грешка. Ќе пробам да бидам поблизок со моите деца во тој однос.

Зборувам за секс со моите, со партнерот, со другарките... не ми е проблем да зборувам за секс.

Ne, nikogas ne zboruvam so moite za seks,
od prosta pricina sto toa go pravam so sestra mi:icon_lol:
Sepak majka ko majka-kje se ogranici vo muabetot
a sestra e ipak pobliska i kje ti dae celosni odgovori za site nejasni prasanja vo vrska so seksot!
Dani^^^ fala!:icon_lol:

nikad ne sum zborela so moite za sex,a nitu pak ke zboram
ponekad znam so majka mi i tetka mi da svrtime na sex tema,ama so tatko mi...toa nikogas:ne:

smizlicka напиша:
nikad ne sum zborela so moite za sex,a nitu pak ke zboram
ponekad znam so majka mi i tetka mi da svrtime na sex tema,ama so tatko mi...toa nikogas:ne:

ОК малку контрадикторно но ти си знаеш !!!

Јас за разлика од тебе зборам со моите за секс, обично кога треба да дојдам дома со некоја, и ги молам саат време да одат некаде на гости!!

ne deka nemam sto da praam ja muabet so moite za sex,tuku dovolno sum informirana taka da nemam sto da gi prasuvam

ја иам зборено со дедо ми.. увек ме прашува „работе ли курето“..

не бе, се зезам.. иам зборено со татко ми и тетка ми, а не сум улав со мајка ми да зборам и срце да ја фати..

Мрско ми било да збоирам со моите едновреме за секс, после, луда фамилија, пих, за резил, уште детали да си кажувавме.
Се шегувам, ректо со моите, со чичко ми, да!!
Па џана скинав оти тој ми намести.

Фала татков брате!

smizlicka напиша:
ne deka nemam sto da praam ja muabet so moite za sex,tuku dovolno sum informirana taka da nemam sto da gi prasuvam
Никогаш неможеш да бидеш доволно информирана. :wink:

glasav za retko zatoa shto da imam zboreno za sex so tatko mi mi ima kazuvano ako imam sex da koristam kondom da znam kako shto da praam mashkite ke me sfatat :) a majka mi mi kaza ednash samo da koristam zashtita se na se mnogu poveche imam zboreno so tatko mi nego so majka mi za sex

Јас ретко ги гледам моите дома, и од тоа ретко, уште поретко зборувам за секс...што значи ептен ептен ретко. Али многу често му се дешава кога искачам за у град да ми каже ...кондомче....не дека ке ми треба..ама он да си каже

Nikogash.

Dodeka gi spoznavav ubavinite na seksot ne sum osetil potreba da gi prasham bilo shto vo vrska so toa roditelite.... si imav dva golemi brajka... i eden kup bratucedi....:icon_lol:

Inace sega pred nekoj den mi se vrteshe da pod jazik da mu svrtam na tatkomi eden muabet.... poshto me prasha zoshto tolku kasno ili ic ponekogash ne sum se vrajkal doma.... ama rekov aj ke kjutam.... sepak toj e star (68 godini ima).... ne bi me svatil.... toj go znae samo onoj "Komunstickiot stil" i odma spienje :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom