Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ау,каква краветина глупа,оваа треба да јаде бан од онстаграм,и пријава од агенција за заштита на потрошувачи.Пишав на нет антонија бренд алиекспрес и ми излезе она ХАХАХАХАХАХА ангела била
БРЕНД
криво ми е што борис ги избришал неговите видеаДо вчера со женска ѝ го поддржуваа Борис кога тролаше други инфлуенсери, сега кога нејзе ја пецна ја здоболи па падна уште пониско.
Четири видеа се постирани на профилов патем. Мери ѝ памет...
криво ми е што борис ги избришал неговите видеа![]()
абе не го ни следев, можда дека девојка му ја нападнале (а која му е девојка?) па затоа се премисли.Мх, несериозност и од негова страна, ко да нема никој во државава да си држи до мислење што кажал. Анфолоу и за него.
абе не го ни следев, можда дека девојка му ја нападнале (а која му е девојка?) па затоа се премисли.
Тоа што е моментално “актуелно” на инстаграмTemava e mini femina na kajgana
он ја рчкаше неа директно... а таа му нареди цела фамилија тука, мајка, брат, девојка...Абе јас го следев, сега ни него, зашо си праат само драматургии еден со друг, а после пу пу не важи. Таа избришала, тој избришал, па што се закачуваат кога не им држи гзот после тоа.
Локвенец или Доколенец му е женската.![]()
Видеово погоре, па јас покринџ одамна не сум се осетила. Кој и дал идеја дека она има некоја способност за глума, комедија, пародија, за било што забавно. Очај.