Македонски модни инстаграм профили

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
@коцка нека каже ако било спомнато во некое видео што го гледала, али јас мислам дека не добиваш никаков сертификат, туку само како и каде да го носиш за да не ти бидат џабе парите. :D
Вие сте само ужасно љубоморни дека не ви текна порано како се прави бренд!!!

Кој што има контакт со брендкреаторкава, нека и предложи да напише еден case study за создавање на брендот. Се разбира, после тоа ќе си напише 2-3 научни труда и целиот процес ќе го круниса со учебник.

Пишав на нет антонија бренд алиекспрес и ми излезе она ХАХАХАХАХАХА ангела била
БРЕНД
Ау,каква краветина глупа,оваа треба да јаде бан од онстаграм,и пријава од агенција за заштита на потрошувачи.
Не ми се верува.

До вчера со женска ѝ го поддржуваа Борис кога тролаше други инфлуенсери, сега кога нејзе ја пецна ја здоболи па падна уште пониско.

Четири видеа се постирани на профилов патем. Мери ѝ памет...

До вчера со женска ѝ го поддржуваа Борис кога тролаше други инфлуенсери, сега кога нејзе ја пецна ја здоболи па падна уште пониско.

Четири видеа се постирани на профилов патем. Мери ѝ памет...
криво ми е што борис ги избришал неговите видеа :(

криво ми е што борис ги избришал неговите видеа :(

Мх, несериозност и од негова страна, ко да нема никој во државава да си држи до мислење што кажал. Анфолоу и за него.

Мх, несериозност и од негова страна, ко да нема никој во државава да си држи до мислење што кажал. Анфолоу и за него.
абе не го ни следев, можда дека девојка му ја нападнале (а која му е девојка?) па затоа се премисли.

абе не го ни следев, можда дека девојка му ја нападнале (а која му е девојка?) па затоа се премисли.

Абе јас го следев, сега ни него, зашо си праат само драматургии еден со друг, а после пу пу не важи. Таа избришала, тој избришал, па што се закачуваат кога не им држи гзот после тоа.
Локвенец или Доколенец му е женската. :pos:
Видеово погоре, па јас покринџ одамна не сум се осетила. Кој и дал идеја дека она има некоја способност за глума, комедија, пародија, за било што забавно. Очај.

Абе јас го следев, сега ни него, зашо си праат само драматургии еден со друг, а после пу пу не важи. Таа избришала, тој избришал, па што се закачуваат кога не им држи гзот после тоа.
Локвенец или Доколенец му е женската. :pos:
Видеово погоре, па јас покринџ одамна не сум се осетила. Кој и дал идеја дека она има некоја способност за глума, комедија, пародија, за било што забавно. Очај.
он ја рчкаше неа директно... а таа му нареди цела фамилија тука, мајка, брат, девојка...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom