Симиќ уши кур да пуши,секогаш секадеИнтересно скандирање морам да признаам, од никој никогаш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Симиќ уши кур да пуши,секогаш секадеИнтересно скандирање морам да признаам, од никој никогаш.
Имам чувство дека кај и да е ќе се избаци некој од Телетабис ДОО друштвото на форумов со позитивни зборови. Баш да видиме.Гробар на македонскиот фудбал, но неговите "добри" дела не се ограничени само на фудбaлот.
Луѓето од овој тип се причината за балканските транзициони несреќи.
Fuck You на сите кои мислите дека овој морж напраил нешто добро. Треба да се лечите у Бардовци.
Каков усен опис на инцидентот,дури не мора ни видеото да го гледам.Види го запад
Убаво го испратија и Комити бе, динго и негове десет прсте вријажа предизвикуваа тогаш у фудбалско Скопје, мислиш вардар игра против реал мадрид.
И да, гледајќи го нашиот клупски фудбал, и што се случува у задњи 10-15 години кога фудбалот ни е умрен од смрт, дефинитивно е една од најважните личности у истиот, без разлика на контекстот.
sitel vriea togas, uste do dusa vrijat, posle sekoe kolo i sudiski nepravdi u korist na sileks, na celo so tatkoto na igorce koj uste im e do den denes u televizija, spinuvaa pravea pustea samo za da gi prikazat rabotite poinaku u toa fudbalskata emisija sto ja imaa sekoja nedela vecer.Каков усен опис на инцидентот,дури не мора ни видеото да го гледам.![]()
Венко кажа корона фанал.R.I.P.![]()
Од што почина?
Имам другар од Кратово викаше редовно му ја менувале крвта или како се вика тој процес. Инаку тешко ФК Силекс да згасне.![]()
Врвната дилајла е Ацуле мајмунот од Прилеп.Mislam deka takovski bese posledniot voz od vakvi dilajli od pretsedateli na timovi