Лудило во Северна Кореја

Се распрашав малку како ние како Македонци можеме како туристи да ја посетиме Северна Кореја. Испадна 2 000 евра по човек за една недела сосе авионски превоз преку Москва.

Значи се иде Скопје - Москва па Пјонг Јанг. Во цената се ви е платено кога ќе стигнете таму. И смештај и храна и посета на значајни места.
Една од најбескорисните работи напишани некогаш на форумов.

Се распрашав малку како ние како Македонци можеме како туристи да ја посетиме Северна Кореја. Испадна 2 000 евра по човек за една недела сосе авионски превоз преку Москва.

Значи се иде Скопје - Москва па Пјонг Јанг. Во цената се ви е платено кога ќе стигнете таму. И смештај и храна и посета на значајни места.

Фантастична инвестиција, мора да признам. Веројатно натписот Јас сум овца што ќе го носиш обесен преку вратот од Скопје преку Москва до Пјонг Јанг ти е гратис, така?

Последно уредено:

Колку кореанки се вклучени у цената?

Nema Koreanki, Kim ke vi go svirne po ednas:pos::P
Ја сакам тесни кореанки, Ким не го сакам....иначе не идам. Ако можат комунистиве тоа да го обезбедат и гарантираат одиме.

КОј е ЗА да Одиме

Веројатно е офтопик ама некако кога ја видов темава ми текна на ова:

Ги бива и за пречек луѓето... :)

dajte im olimpijada na ovie... koe otvaranje bi bilo :)

moze podobro ne, ke mora site zlatni medalji unapred da im se dodelat na niv inace strelanje ne im bega lol

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom