Фото натпревар #184: Прозорец

• Креатор на темата Креатор на темата gurman2
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ех...би сакал и кај нас вака да е тревата искосена(десно на сликата).....асфалтот нов....патека....но не е

IMG_1121.JPG

...поглед од недовршениот прозорец од задната страна на црквата „Св.Илија“ во Дојран која се уште се реновира и никако да ја звршат, на жалост на сите верници!

Затворени кепенци од прозорец на соба во која дел од својот живот во Москва престојувал Константин Миладинов,и ја напишал култната Т'га за југ.
20201008_092241.jpg

Домов е реставриран '53 и малку го има загубено првобитниот изглед!

Последно уредено:
Затворени кепенци од прозорец на соба во која дел од својот живот во Москва престојувал Константин Миладинов,и ја напишал култната Т'га за југ.
Прегледај го приврзокот 269850

Домов е реставриран '53 и малку го има загубено првобитниот изглед!
Сликава е од пред реставрација, или после?

Од сабајле е сликава
Ама кажи уште нешто, баш ме интересира: има ли табла, на пример, од каде знаеш дека Константин Миладинов престојувал таму? Собата може ли да се види, или само прозорецот е достапен? :)

Ама кажи уште нешто, баш ме интересира: има ли табла, на пример, од каде знаеш дека Константин Миладинов престојувал таму? Собата може ли да се види, или само прозорецот е достапен? :)
Имам пријателка,македонистка на славјански универзитет студира,она ми ја има зборено одамна.Има престојувано во студентски дом и во ова собче.Куќата е приватна,затворена е. Табла нема затоа што нашата влада го нема тоа побарано. Деновиве,да се опраам малце ќе ја посетам куќата на Рајко Жинзифов,па ќе стаам фотки.

Ми искрсна итно нњшто дечки, сега ќе отворам тема. @gurman2 да се јави на каса со образложение зошто не знае да отвори тема :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom