Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od анкетаva дознав дека МанU igra во ЛШ.
Шteta.
Процентите за нокаут натпреварите се вадат, сега многу математика има...Темава без проценти, ко @Vladimir1984 без Фирпо.
Затоа што не сакаат Јунајтед и Ливерпул во ист ден да ги ставаат, заради гледаност.Ај некој што го разбира начинот на извлекување ако може да објасни зошто Јунајтед не можеше да иде у група Ц, па директно го ставија кај ПСЖ, а после Сити го ставоја у Ц кај Порто? Ми нема логика Јунајтед да не смее у Ц да биде, а Сити да смее. Јунајтед и Сити беа последни од втор шешир, а Ц и Х група останати слободни.
Ај некој што го разбира начинот на извлекување ако може да објасни зошто Јунајтед не можеше да иде у група Ц, па директно го ставија кај ПСЖ, а после Сити го ставоја у Ц кај Порто? Ми нема логика Јунајтед да не смее у Ц да биде, а Сити да смее. Јунајтед и Сити беа последни од втор шешир, а Ц и Х група останати слободни.
Поради ТВ правата не може Ливерпул и МЈ да се во ист ден.Ај некој што го разбира начинот на извлекување ако може да објасни зошто Јунајтед не можеше да иде у група Ц, па директно го ставија кај ПСЖ, а после Сити го ставоја у Ц кај Порто? Ми нема логика Јунајтед да не смее у Ц да биде, а Сити да смее. Јунајтед и Сити беа последни од втор шешир, а Ц и Х група останати слободни.
Ќе се привикнеш, време треба. Исто како што после 30 години пост ти требаше време да се привикнеш на идејата дека освоивте титула во ПЛ.
Бабуш ќе ни пуштите една колку да поминеме група па догодина ќе се најде некое ново лево бекче за кај вас.
Бабуш ќе ни пуштите една колку да поминеме група па догодина ќе се најде некое ново лево бекче за кај вас.![]()