Ролан Гарос 2020(27.09-11.10.2020)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вие сите се понашате како Џоле да има 25 години па сигурно ќе ги надминел сите...нема грешка...Надал ќе биди чоекот со најмногу слема....непобедлив е на земја а кај Џоле нема загарантиран слем...релативно не е доминантен на тврда подлога како што е Надал на земја...плус Вимблдон е тотално непредвидлив и секој таму може да добие на брзата подлога...а Џоле до година ќе има 34 па не знам колку ќе е способен да игра на високо ниво уште долго

Вие сите се понашате како Џоле да има 25 години па сигурно ќе ги надминел сите...нема грешка...Надал ќе биди чоекот со најмногу слема....непобедлив е на земја а кај Џоле нема загарантиран слем...релативно не е доминантен на тврда подлога како што е Надал на земја...плус Вимблдон е тотално непредвидлив и секој таму може да добие на брзата подлога...а Џоле до година ќе има 34 па не знам колку ќе е способен да игра на високо ниво уште долго

Во оваа конкуренција Новак во следните две години има 2 до 3 загарантирани слема. Да не беше глупоста од УС Опен веќе ќе имаше уште еден слем.

Остај го, го мрази он Надал одамна па затоа тропа вакви глупости. Јебига, толку комплекси му има набиено низ времето да тоа е страшно. :)

Како некој кој ги цени меѓусебните дуели те нема да коментираш за нив нешто у задни 3 години, кога Федерер буквално си игра со Надал како да е мало дете, или сега нагло успехот на турнири ти е побитен?
Автоматски споено мислење:

Добра брза подлога :icon_lol:

Нема да ги надмине ако го елиминираат како со курвата судијка нормално. И баш тоа што не е еднодимензионален играч за една подлога му дава четири шанси за слем во годината, само да се сочува од повреди, нема кој да го запре. Сам против светот наш Ѓоле :duel::D

Нема грешка турниот на кој топ тенисерите го играат со 30% од можностите после исцрпувачка сезона е клучен фактор за ГОАТ, битен исто колку турнир од 500 серијата, ама разбирам блиску е рушењето за митот на лажниот ГОАТ на кого 70% од освоените слемови му се против мики маус конкуренција, тенисери кој во најаката ера не би биле ни во топ 30.

Види погоре цитатот.

Како некој кој ги цени меѓусебните дуели те нема да коментираш за нив нешто у задни 3 години, кога Федерер буквално си игра со Надал како да е мало дете, или сега нагло успехот на турнири ти е побитен?
Автоматски споено мислење:

Добра брза подлога :icon_lol:
Toj sto te e izlagal deka megjusebnite se pobitni od brojot na slemovite, da mu gi trazes tvoite pari nazad.

Uste malku pa kje gi ronite solzite i kje davate izgovori za da ja osporite titulata goat od Rafa.

Toj sto te e izlagal deka megjusebnite se pobitni od brojot na slemovite, da mu gi trazes tvoite pari nazad.

Uste malku pa kje gi ronite solzite i kje davate izgovori za da ja osporite titulata goat od Rafa.

За тоа ќе се обратиш кај фановите на Надал, јас не сум го тврдел тоа.

Tipuvam na Dzokerot. Ubav moment za 18ti slem.

Kje bide teshko epten protiv shpanecov plus na negov turnir, ali mentalno e prejak Nole, ako nekoj treba da mu nanese prv poraz u finale na Roland Garos, Djokovic e covekot.

Појма нема Рафе, ќе го сомеле Ноле 3-0 :motorce:

Па точниот назив е Швјонтек :D

И тоа е дискутабилно. Јас не гледам Н во презимето, знам дека Полјаците не се по Вуку, ама ич не ми се верува дека изговараат Н кога ја нема буквата. Можеби Швијотек, или така некако. Хаос се тие полските и чешките преимиња. Јас кога слушнав дека Сафарова се изговара Шафажова мислев дека мајтап прават.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom