Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nema uste nisto seuste e na finalna od 14.08.2020"barselona123, kaj brati ima li Promena od finalna okapavme piz
Ti gledaj se sebe,ne gledaj drugi ako mozes pomogni ne se raspravaj na forumov si ima admim za toa...forumov nee za karanjeTI I MISKOLO STVARNO IMATE PROBLEM ILI KJE SI GO RESITE ILI JAS KJE MORAM DA VE RESAM...
Автоматски споено мислење:
svrti im na broj vo opstina sredec imas broj ponataka
![]()
Бугарија на тапет на Европската комисија поради бугарските пасоши за Македонците и за „инвеститорите“ - Слободен печат
Освен што дели државјанства на Македонци со бугарска „самосвест“ доделува и „златни“ но и пасоши за „посебни заслуги“ Бугарија не доделува државјанства само на Македонци, туку и на Руси, Египќани, Пакистанци и Јорданци. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Додека првите, за да добијат...www.slobodenpecat.mk
I jas tuka nekade go podignav.Denes se javiv mi rekoa da gi baram na kraj od mesecov!Изгледа во истата група пратени накај Софија сме.
Nema nisto kaj mene isto so mene ima 3 perepiski nema ni kaj ednaImalo slucaevi i vo minatoto za toa ne me cudiii ... @miskolo brat ako na primer ne e od avgust zosto e na spisokot zaveden kako avgust ?
АВГУСТ 2020
04.08.2020 @Itsme1
04.08.2020 @Ve19966
18.08.2020 @m.g
19.08.2020 @vlado007
19.08.2020 @Ivana!rosa
31.08.2020 @Kikakikirika
31.08.2020 @Aliii29
31.08.2020 @*Slash
EKIPO AJ PROVERETE ZA SEKOJ SLUCAJ DA NE IMATE UKAZ SE E MOZNO OVA E BALKAN BALKAN
Vo vrska so razlicni preziminja vo mojot slucaj imav razlika vo imeto mislam na dedo mi bese, vo maticno pobarav i mi dadoa potvrda deka stanuva zbor za eden ist covek. Samo mislam deka vo arhivite treba da pobaraat i mozat ako sakaat da ti izdadat takva potvrda. Jas koga podnesuvav dokumenti vo Bg nemav problem (toa bese pred 3 godini) ama mislam deka i sega taa potvrda od maticno ke vaziздраво
јас пред 6 месеци добив отказ од вицето, само со оригинал изводи и докс од вујко без клубови и др трактанци поради насоките кои посредникот ми ги даваше, како ќе била работава ко шо треба,а не излезе така. Не е ни битно веќе, туку прашањето е дали можам да поднесам за бг државјаство со истите документи само преку амбасада или морам преку друг начин да пробувам? инаку барав стари докс и немам,а преку баба и дедо никако не бидува, бидејќи им се променети презимињата при раѓање и извод на умрени. Пробав и преку сведоци тоа да се промени и така не бидува. Е сега постои ли уште некој начин за да се поднесе за бг пас и државјанство???
поздрав
Isto I now podignato na 26/11 vo Frankfurt patuvaat valjdaИзгледа во истата група пратени накај Софија сме.
Od Kade go imas podignato vo ista grupa sme valjda now podignavme na 26/11 vo FrankfurtUpdate: сабајлево ги добив. Сеуште нема (подигнато држ во Битола, при крај на ноември очигледно пуштено накај Софија, ако не и во декември).
Така да, следен месец.
Ах, да, и прашуваат кога е подигнато државјанството.
"Много ги бават. Исчакаи три месеца". Значи, следен месец ваљда.
2/3 meseci Max moze i poranoDo slikanje sum stasan kolku vreme ke cekam ako se slikam vo bt da.go zemam pasosot?
Како мислиш лоша потврда ?Прегледај го приврзокот 281360
Slikava e od srpski forum polozitelno juli/2020 prepiska 22xxx,navodno losa potvrda
Kako kaj nas ako nee strumicki club Lazar problem e....Како мислиш лоша потврда ?
Daj link ako ti nije tesko. Jel elitesecurity forum u pitanju? Trazio tamo i ne mogu da nadjem postПрегледај го приврзокот 281360
Slikava e od srpski forum polozitelno juli/2020 prepiska 22xxx,navodno losa potvrda