- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 3.685
- Поени од реакции
- 7.221
Oooo vije kauri shto ne go zatvorite vrata sum go pishuval so kaurska abeceda da go razbirate. Çe ve molim da ne ve kolim.
Прегледај го приврзокот 448610

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oooo vije kauri shto ne go zatvorite vrata sum go pishuval so kaurska abeceda da go razbirate. Çe ve molim da ne ve kolim.
Пресмешен.Oooo vije kauri shto ne go zatvorite vrata sum go pishuval so kaurska abeceda da go razbirate. Çe ve molim da ne ve kolim.
Just a normal day in Bit Pazar![]()
Жена со метална шипка претепа дете откако играјќи ненамерно ја удрило со топка - МКД.МК
Случајот бил пријавен истиот ден во 22:00 часот во СВР Скопје од мајката на детето, С.Б. (30) од Скопје. Таа навела дека синот при играње фудбал, ненамерно ја удрил жената со топка, по што таа реагирала агресивно и го нападнала со метална шипка, нанесувајќи му повреда на главата. Се преземаат...mkd.mk
![]()
Da bil mn jak qe bila vo nesvessможам само да го замислам квалитетот на волејот што повлекол ваква реакција .
Прегледај го приврзокот 448718
Балетаниве и уметничкиве души од ликовната колонија на @Sussaro секојдневно го збогатуваат културниот живот во Скопје.
ОТКОРНАТИ И СКРШЕНИ КЛУПИ ВО ЖЕНА ПАРК Сите општини се соочуваат со вандализам
![]()
ОТКОРНАТИ И СКРШЕНИ КЛУПИ ВО ЖЕНА ПАРК Сите општини се соочуваат со вандализам - plusinfo.mk
Редно време е ова да го спречиме и преку општокорисна работа на младите кои вандализираат да ги едуцираме за вредностите како одговорност и да ги почитуваат јавните простори - рече градоначалникот на Центар Горан Герасимовски.plusinfo.mk
Колку книги читале дечкиве?![]()
200 reactions · 22 shares | Tifozët e Tikveshit me thirje antishqiptate, a do ta ndëshkojë FFM edhe Tikveshin si Shkëndijën? | Politika Fast
Tifozët e Tikveshit me thirje antishqiptate, a do ta ndëshkojë FFM edhe Tikveshin si Shkëndijën?.www.facebook.com
Продолжете си вие албанците како до сега, не глуми изненаден.Колку книги читале дечкиве?![]()
200 reactions · 22 shares | Tifozët e Tikveshit me thirje antishqiptate, a do ta ndëshkojë FFM edhe Tikveshin si Shkëndijën? | Politika Fast
Tifozët e Tikveshit me thirje antishqiptate, a do ta ndëshkojë FFM edhe Tikveshin si Shkëndijën?.www.facebook.com
Праксата е тестот на истинитоста на секоја религија, идеологија, филозофија, учење, а праксата покажува дека Албанците и генерално муслиманите во Македонија најцврсто се држат до религијата која ја спроведуваат во пракса. Што ми е мене гајле како некој се потпишува на лист хартија кога тоа ништо не го спроведува на дело.
Се гледа дека воопшто не го познаваш Исламот. Исламот во пракса се покажа супериорен во многу сегменти од Православието, затоа што во Македонија дали едвај 5% се практични христијани православни. Останатото се фејсбук верници.
Од друга страна Албанците цврсто се држат до верата. Посебно муслиманската жена која е кротка, верна, послушна на мажот, се држи до семејството што само покажува колку е Исламот делотворен и моќен и носи благодет на тие кои го практикуваат во реалност. Не на зборови, туку преку дело.
Не знам што е тука навредливо. Вие за самите себеси кога се кажувате се викате шиптaри. Што е лошото?Колку книги читале дечкиве?![]()
Читај им ги коментарите на објавата.Не знам што е тука навредливо. Вие за самите себеси кога се кажувате се викате шиптaри. Што е лошото?
Што да чита, болни се во главата од инцестите меѓусебе што си ги прават.Читај им ги коментарите на објавата.
Читајте книги за почеток, сте заглавени во минатиот век.Што да чита, болни се во главата од инцестите меѓусебе што си ги прават.