Фото натпревар #173 Мостови

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ти го кажав бидејќи и мене ми се случило. Млад си ти за вакви проблеми. Башка, со секое тестирање, уште повеќе страв ти влеваат
Зошто се обраќаш во вашки род ?

,,,abe ne se zaebavajte na kraj struja ke ve mavne,,,a toa prstot ko sprovodnik ke bide,,, :confused: :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Зошто се обраќаш во вашки род ?
,,,sega dozna deka kocka e mashko,,,:pos::pos::pos:,,,za tie de sho neznaat,,, :ROFLMAO:

Последно уредено:
Вчера да ме згазеше воз, ќе си умрев со убедување дека е џенско :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Карактерот на @Invader гарант е цврст, неустрашлив, авантуриста...вауууу..како ли го сликал она клацкаво мовче само да ми е да знам????????:Кезец:
Ако сакаш да ги знаеш карактерите на членовите на форумов, подобро гледај им ги аватарите и никовите(не си верувам што пишувам ко мак аузи сум) :facepalm:. Од сликите можеш да дознаеш, ама може е и момент кој свесно не е контролиран.

Последно уредено:
23 пријавени!!! Дајте ми време да ги изанализирам сите слики, па ќе отворам тема за гласање по карактери

Официјално пријавувањето е завршено!

ај ај ај, на крај ме фати :P а се мислев да те тагнам, ама па ми се победува ми се плаче

океј...24 пријавени

него дај ми можност да затворам тема :D или се уште не сум ја нашла таа опција каде е

И да затвориш пак може да пишува. Џабе е.

ај ај ај, на крај ме фати :P а се мислев да те тагнам, ама па ми се победува ми се плаче

океј...24 пријавени

него дај ми можност да затворам тема :D или се уште не сум ја нашла таа опција каде е
Ај пошто направи исклучок за мене, ти дадов привилегија :p

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom