Фото натпревар #170: Низ шумите

• Креатор на темата Креатор на темата TrendS
  • Време на започнување Време на започнување
Абе глупости еј,анонимно. Мислиш којзнае што е работа,забаван натпревар на форум за забаву. Зар некој стфарно би гласаја за члана а не за фотку.Па и модератори као демек повише имале шансе да победиф,муда маријанови. Кој сака нека е,битна е фотка,битно е да се дружимо,битно е да се учестфуе(прва олимпијада 776 гпне, тк е кажан овј муабет)

Сфе усра бијонсе,како дете у песак се расплака и цитрони ги направи зшто модератори победувале,па и они су људи.Сфашта.

Абе глупости еј,анонимно. Мислиш којзнае што е работа,забаван натпревар на форум за забаву. Зар некој стфарно би гласаја за члана а не за фотку.Па и модератори као демек повише имале шансе да победиф,муда маријанови. Кој сака нека е,битна е фотка,битно е да се дружимо,битно е да се учестфуе(прва олимпијада 776 гпне, тк е кажан овј муабет) Сфе усра бијонсе,како дете у песак се расплака и цитрони ги направи зшто модератори победувале,па и они су људи.Сфашта.
... и тебе те донесоа да „придонесеш“ во темата ама со пљампање, пушти фотка поарно, ја нисам усрала, само кажем понекад своје мислење као сви ви!:)
...е добро де битно да се дружиМо, модератори све први, а Ми други Че гледаМо каО теле У шарена врата, а кд треба да ставе тему- не могу, боли ме нога, имам састанак, нисам одавде... и коцка опет сама да се мУчи за тему! :(

бијонс дијалект вадење ко ристо и цацко кај шо се отепаа зборење енглески

Една од најдобрите теми до сега, могуче е да не гласам :D

neznam dalj moži da se glasa za sebe....no nikogas taka ne sum napravil

Najčesto sum glasal za vložen trud...a ne za dobien epilog ili rezultat

Toa e za mene....

neznam dalj moži da se glasa za sebe....no nikogas taka ne sum napravil

Najčesto sum glasal za vložen trud...a ne za dobien epilog ili rezultat

Toa e za mene....
Ако гласам за мене, гарантирано нема да завршам со 0 поени :cool:

За да и удоволите на бијонс се замарате олку.
Не ви е лесно.

... и тебе те донесоа да „придонесеш“ во темата ама со пљампање, пушти фотка поарно, ја нисам усрала, само кажем понекад своје мислење као сви ви!:)
...е добро де битно да се дружиМо, модератори све први, а Ми други Че гледаМо каО теле У шарена врата, а кд треба да ставе тему- не могу, боли ме нога, имам састанак, нисам одавде... и коцка опет сама да се мУчи за тему! :(
Па учестфува ја,моја слика е онај сс дрво,ама ти од тој дрво немоеш да гу видиш шуму. Ама забрави дека е анонимно.И тк ми текна на тфои жалопојке дека модератори победувале цело време,па ке побефуеф,кд су дебели деца што немаф живот како што викаш ти.

И не сам ја од тија што ке ми влијаеф некои за да ме донесеф да придонесу и да пљампам(куде га ископа овј збор жити сфе,што е овој,пехчефски?)
Не сам од тија кластери што си праќаф голи гузице и слике сс банане у пепе.
Друк пут не пробуј да пишуеш врањански,зшто поише удараш на бујанофски.

@shutrak
Ја нигде не најде шуму сс запирке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom