Фото натпревар #169 Минимализам -> ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

за:

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Гласав за @Комита Ултрас затоа што:
1. Е модератор
2. се уби од праќање ПП пораки „ако не гласаш за мене ќе видиш,,,,,
3. му пратив трансакциска сметка :vozbud:
4. Стигна соопштение од партија задолжително СИТЕ да гласаме за него

Он: Фотката е крај на приказната(y)

Гласав за @Комита Ултрас затоа што:
1. Е модератор
2. се уби од праќање ПП пораки „ако не гласаш за мене ќе видиш,,,,,
3. му пратив трансакциска сметка :vozbud:
4. Стигна соопштение од партија задолжително СИТЕ да гласаме за него

Он: Фотката е крај на приказната(y)
А не прочита на крај од пораката со ситни букви дека не смееш да збориш за ова????

А не прочита на крај од пораката со ситни букви дека не смееш да збориш за ова????
Nikogas ne gi citam tie sitnite bukvi na kraj :icon_mrgr:
Do site ostanati mito primam vo sekakvi valuti.:sneaky:

Последно уредено:
... наместо да коментирате за фотографиите, што ви се допаѓа што не, што треба да се внимава или слично вие се заебавате, а гледам дека ги насочувате коментарите индиректно за мојот муабет од предходни теми, посебно членката која воопшто не постирала фотка најде да ми се потсмева индиректно тука... зошто да се нервирам? пораката е примена ете не гласам и не учествувам веќе, барем поправете го насловот!

... наместо да коментирате за фотографиите, што ви се допаѓа што не, што треба да се внимава или слично вие се заебавате, а гледам дека ги насочувате коментарите индиректно за мојот муабет од предходни теми, посебно членката која воопшто не постирала фотка најде да ми се потсмева индиректно тука... зошто да се нервирам? пораката е примена ете не гласам и не учествувам веќе, барем поправете го насловот!
Оваа бијонс секогаш ми ги наоѓа грешките :(

Со моето екстремно скромно познавање на фотографија, но со оглед на тоа што терминологијата верувам во сите сфери е иста, ќе ми простите, ама мислам дека на 80-90% од фотографиите им е утната темата. Минимализам = нешто како фотографиите на @TrendS и @Комита Ултрас - :aplauz: (за нив гласав) + уште 2-3 други. Апстрактни геометриски слики, сводови и куполи, и сештореди, барем според мојата дефиниција за минимализам, не припаѓаат тука.

Minimalistic is fantastic, btw! ;) Еден музички поздрав до сите.

Автоматски споено мислење:

Упс, за еден можело да се гласа. Sorry @TrendS , ама да беше ова трка во F1, @Комита Ултрас ќе беше Алонсо. :cuc:

Последно уредено:
еве неколку минималистички фотографии од тајландски уметник!

а и зависно што е тема на минимализмот се создава и фотографијата!

Последно уредено:
Гласам за чкорчињата. Иначе по темиве често не се прави разлика помеѓу најубава фотка или најдобра фотка што одговара на темата.

Мене чкорчињата исто највеќе ми се допаднаа! Во право е Калебот оти често се гласа онака од око, дури и да е промашена темата! Ама тоа е нормално, овде сите се аматери и обични љубители на сликички, со тек на време и овде ќе се изострат критериумите!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom