Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Kolku ateisti ste procentualno....jas samo tebe te znam.
10-15 посто атеисти, околу 20 посто агностици, 15 посто муслимани а пијат алкохол, 20 посто не се знае што се, 20 посто муслимани, 10 посто фундаменталисти.
Автоматски споено мислење:

Си се збунил нешто, Пуњо е полуатеист.
Од кај е ова сега? ме виде во џамија?

ПИОНЕР НА ДЕНОТ: ВАСКО КОВАЧЕВСКИ

300562-pioner-na-denot-vasko-kovachevski.jpg
Doing business, North Korean, I mean,North Macedonian way...

Само си ја дига цената. Со или без него ќе си изгласаат.
Дури и да не гласа, да те потсетам со колку души го изгласаа Талат минатиот пат :icon_lol: ?

Ахмети е комунист/марксист :D

Што би се рекло исто ко Апасиев и заради тоа е изгледа тој голем антагонизам.

Ако веќе броиме атеисти кај Албанците.

10-15 посто атеисти, околу 20 посто агностици, 15 посто муслимани а пијат алкохол, 20 посто не се знае што се, 20 посто муслимани, 10 посто фундаменталисти.
Прашањето беше, како стојат рaботите кај Aлбанците по ова прашање, а не како ти си посакуваш.

Прашањето беше, како стојат рaботите кај Aлбанците по ова прашање, а не како ти си посакуваш.
Не, јас посакувам 100 посто атеисти.
Според мене напишав како е ситуацијата, ниту цитирав фејкњус, ниту некое истражување, само искажував мое мислење, не мора да е факт. Пошто тешко е да се мери, во било кое испитување над 90 посто би одговарале дека се муслимани на прашањето каква религија имаш. Ама знаеме дека ни 5 посто не знаат што е исламот, а уште помалку го практикуваат како што треба.

Толку им требаше. Сеа ќе се курчат ко син му на Зибери.

У Чаир украле столб за улично осветлување. Свака част.
sijalici2-696x522.jpg

Ова не е од мене - Шилегов го изјави и посочи.
- кажувам да не се потресуваат ликови ко тенеке и слични.

Не, јас посакувам 100 посто атеисти.
Според мене напишав како е ситуацијата, ниту цитирав фејкњус, ниту некое истражување, само искажував мое мислење, не мора да е факт. Пошто тешко е да се мери, во било кое испитување над 90 посто би одговарале дека се муслимани на прашањето каква религија имаш. Ама знаеме дека ни 5 посто не знаат што е исламот, а уште помалку го практикуваат како што треба.
Битно дали клања и дали у џамија иде....пошто по наше видување таму се пере мозок. Така барем кружат гласини :)

Doing business, North Korean, I mean,North Macedonian way...
Ова со поезијата е нешто многу старо. Не знам зошто баш сега стана актуелно.
Само си ја дига цената. Со или без него ќе си изгласаат.
Дури и да не гласа, да те потсетам со колку души го изгласаа Талат минатиот пат :icon_lol: ?
Овој пат не ќе може. Ништо без 61 глас.

sijalici2-696x522.jpg

За у двор му требало, има да сјае на сто метра сега :icon_lol:

Србите,албанците и турците тргни ги на една страна а власите на друга.Зошто?Затоа што ниту србин ниту албанец ниту турчин не менува име и презиме во МВР,не менува вера од католичка во православна или муслиманска и не продава фамилија комплет со деца на берза доколку добие шанса за некоја бизнис зделка.Во било која држава што не е матична за србинот,албанецот и турчинот они секогаш си се декларираат како срби,албанци и турци по етничка припадност и имаат нивни национални имиња додека влавот во Македонија етнички се декларира како македонец и користи македонско име,во Србија како србин,во Бугарија како бугарин,во Грција како грк а во Албанија како албанец.Заедно со хазарите власите се единствени народи во светот кои во 99% не си го знаат својот мајчин јазик а зборуваат најмалку 2 или 3 туѓи јазици.
И каква врска има ова?

Како се Власите виновни што Албанците владеат сега?

sijalici2-696x522.jpg

Чисто да не го промаши некој постов го цитирам. :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom