Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама имаат и вработени во РЕКЕднаш во животот се решив да се кладам на политика и тоа каква кладба...дека сдсм и вмро заедно ќе имаат над 650.000 и погодете....642.000 имаат заедно...значи од 890 во 2016 паднаа на 642 и тоа сдсм шо направи тежок поткуп на ѓупците и на администрацијата......да се кладам на дуи дека ќе освои пратеник ќе изгубам од шо сум бот
Иначе Левица за малце не освоиле пратеник во 4-рката на сметка на вмро...во изборна единица каде шо вмро газеле секогаш за малце не изгубија пратеник...сдсм замислете во Новаци победија каде сите до еден во куќите имаат знамиња од вергина и се колнети вмровци...
![]()
Ама имаат и вработени во РЕК
За референдумот некои биле натерани да одат. Ова е потврдена информација. Не знам за сите, затоа викам некои
Што толку се вознемири?Прегледај го приврзокот 259256
Го гледате Артан Груби на Анална 5 ТВ?
- Готова била работата.....Насер Зибери првиот Албанец премиер на Република Македонија......нема отстапување
.......даљинското го треснав од земја, ќе го искршев и телевизорот за малце...преживеа.
Све по список терористочко да им е*ам
Нема драж ако влада праат СДСМ со ДУИ и Насер премиер... Најкомплетна ќе биде сликата ако ДПМНЕ, Левица и ДУИ прават влада со Насер Зибери.Груби: Спремни сме за соработка со СДСМ, но само ако Насер Зибери е премиер
Не важи више тоа дуи не вредат 5 пари![]()
Ја има Заев и таа опција да оди кај Села, Тачи и Апасиев и да ги моли нив. Ако сите тројца прифатат ќе фатат точно 61.И јас да бев на место на Ахмети не би попуштил во барањата за Албанец премиер. Кога гледам ваква дисфункционална држава, со вакво лидерство кое целовреме витка кичма на сите барања и насекаде раздава дел од колачот, зошто и јас со 15 пратеници да не уценувам. Настрана цело непочитување што го покажа Заев кон Ахмети во предизборна кампања, кога беше самоуверен дека нема да му требаат гласоте од Ахмети. Според мене ќе попушти Заев и ќе има Албанец премиер, нема врска муабетот дека сега само барал многу за да се компензира и да дојде до нешто реално, па понатаму ќе барал премиер, сега е најидеално време, не е глуп Ахмети да не нагази до крај.