Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Која банана држава сме, ова го нема ни во афричките земји. :pos:

Се купува време сега, се чека меѓународниот булдожер да наполни гориво и да каже кој со кого ќе прави влада. Има така да ги скројат резултатите, па ако треба и СДУ на оној кленон Богојевски да добие 2-3 пратеници.

@Таксист имаш ли нешто да кажеш во врска со изборните резултати?
Поголемиот дел околу изборите па и резултатите е овде само сеуште не ми е јасно зошто овие од ДПсНЕ учествуваат во играта која ја гледа целиот народ, и колку од нив се вмешани во изборната измама и фалсификат.
Инаку ова не се резултати туку фалсификати!
Не верувам дека некогаш ќе ги дознаеме резултатите, убеден сум дека има многу учесници во инжењерингот, ова е многу крупна операција.

"Ваков очаен политичар што смета дека албанскиот глас вреди помалку од гласот на другите може да оди најмногу во опозиција, а најдобро е да оди надвор од политика"
Ова го изјавуваат од штабот на Сдсм за Мицко :D :D
А пред 5 дена искача бомба кај што Зајко вика дека албанскиот глас ни 5 пари не вреди. :D :D
Која хипокризија човече...
Не сум сигурен, ама мислам дека кажа - албанските партии пет пари не вредат.

Pavle Bogoevski na Telma, mi se prisra instant.

Не дека не се знаеше дека е политички неписмен овој, ама испадна ептен тежок дибидус, проста реченица не знае да каже без да тресне глупост.

Не дека не се знаеше дека е политички неписмен овој, ама испадна ептен тежок дибидус, проста реченица не знае да каже без да тресне глупост.
Па на тој прашак шмркање добро е и што може три чекори да направи без да падне.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom