Coca Cola
Пашламарка
- Член од
- 4 јануари 2009
- Мислења
- 1.083
- Поени од реакции
- 1.910
Ако се прашувате зашто сме на дното во Европа.![]()
waaa da ti dadam krpce da si gi izbrises solzite placipice edno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се прашувате зашто сме на дното во Европа.![]()
Па добро, се надеваа дека има сеуште наивни луѓе како тие што се палеа на бомби пред 3-4 години... Уствари знаеш како е ...Мене ме воодушеви предизборната кампања на ДПМНЕ, се гледаше дека ја има смислено политички мастермајнд. Се запнаа со рекетот што Боки му го направил на Камчев. Пола Македонија леб нема да јаде, што очекуваа, дека Македонците ќе сочуствуваат со Камчев? Кои дебили мајко мила. А бомбите што ги пукаа, посебно нуклеарките на крајот беа посебна приказна. Никому повеќе не му е гајле за бомби, повеќето не ги ни приметија. Помина еднаш сеирот со бомбите за Ставревски и Гоца, сега беше скроз аут.
Наместо здрава политичка програма пак нудеа само страв. Овај пат беше федерализација и девалвација. Да не победиш против Заев, кој е најнеомилениот политичар во Македонија евер, треба навистина посебен талент.
Дај бе кажи нешто за собириве по штабови во сред пандемија (посебно масовното лигавење во Чаир и Мала Речица), ти беше нели посебно загрижен за поснопицата која ќе следи за некое време. Или нема веќе пандемија?куров ми ленче
На комуњариве па повеќе ги боли што Апасиев влезе у парламент, него што најутепаното ВМРО им касни само со 2 пратеника.
Со пратеничкиот имунитет на говорница, којзнае што ќе збори Димче, мајќи ке им ебава сеа и онака има шест галаксии побогат речник од рандом пратеник од ВМРО/СДСМ кој две реченици не знае да сврзе и служи само како гласачки апарат.
Едвај чекам прва седница да распука нешто.![]()
Дај пушти некое видео како играте шота со тие што шират исламски фундаментализам.waaa da ti dadam krpce da si gi izbrises solzite placipice edno
Имаш две варијанти тука, едната е таа што ја спомна, вмро е стварно преутепано и послабо со играчи у ростер прашање е дали некогаш било од самото нивно формирање како партија.Па да бидеме реални, и пировава победа од другава страна не е за фалење.
Да бидеш на раб да изгубиш од вакво најутепано ВМРО икада, е неформален пораз и срамота.
Едино Реал ако ја загуби титулата од ваква утепана Барса би била поголема брука.
IQ33, не знае што да прави сега, кога победи на избориве. Гарант е изненаденНа комуњариве па повеќе ги боли што Апасиев влезе у парламент, него што најутепаното ВМРО им касни само со 2 пратеника.
Со пратеничкиот имунитет на говорница, којзнае што ќе збори Димче, мајќи ке им ебава сеа и онака има шест галаксии побогат речник од рандом пратеник од ВМРО/СДСМ кој две реченици не знае да сврзе и служи само како гласачки апарат.
Па да бидеме реални, и пировава победа од другава страна не е за фалење.
Да бидеш на раб да изгубиш од вакво најутепано ВМРО икада, е неформален пораз и срамота.
Едино Реал ако ја загуби титулата од ваква утепана Барса би била поголема брука.
На комуњариве па повеќе ги боли што Апасиев влезе у парламент, него што најутепаното ВМРО им касни само со 2 пратеника.
eeheee i gaz bi prodale da ste na mestoto na sdsm sea, i za ime i za prezime i za jazik za se ve boli kur samo ne gi ocekuvavte ovie rezultati pa sega ke se molite i oro da zaigrate.Дај пушти некое видео како играте шота со тие што шират исламски фундаментализам.![]()
Дај бе кажи нешто за непочитувањето на мерките, нели COVIDIOT should die, ова она. Има пандемија уште или не?дупла доза патетика