Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво да им се обратам на тие што седат дома и не излагаат на гласање, вас би ве ликвидирал без око да ми трепне, ич к.р не ме боли пд што не сте задоволни се додека седите дома и не давате никаков придонес да се поништат сијамските близнаци сдсдпне и сите предавства што ги напраија последниве 3 години, да и дпне кој глумеа патриоти а само климаа со глава на се што одработи копилето од Муртино, за тоа вчера им беше врачено решението за ликвидација. Е заради вас Левица нема 10, 15 пратеници, заради вас ќе има 3 албански партии на власт и НИЕДНА македонска, лембети едни.
Дпне нека се самоукинат уште одма, по можност уште вчера, сите за раце и од камени, нека врзат по еден камен на глождови за секој случај, а кај палатата ја ќе им пуштам багери да средат.
За овие што гласаа за сдс, само се надевам дека еден ден ќе се свестите за предавствата што ги напраивте ама ќе биде касно, се надевам нема и гробот да ви се знае.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Другарот Апасиев рече:
levcar.jpg

Ова со два три пратеника мањак може да се погоди и успешен резултат. Сега Зоти ќе преговара прв...и ако не даде што ќе му побараат тука е Мицко да даде секогаш повеќе....и пак Мицко ќе се погоди како победник.....јеботе. Може сепак ќе паднат тендери, покриен ќе бидам од сите страни.

Ова со два три пратеника мањак може да се погоди и успешен резултат. Сега Зоти ќе преговара прв...и ако не даде што ќе му побараат тука е Мицко да даде секогаш повеќе....и пак Мицко ќе се погоди како победник.....јеботе. Може сепак ќе паднат тендери, покриен ќе бидам од сите страни.
Мицко можно е денес да поднесе оставка, такви најави има.

Уште не прошле 24 часа од изборите одма плукање по Левица, се јавуваат некои полтрони, експерти по нарачка и циркузанти како Ѓунер Исмаил и Бранимир Јовановиќ, како тоа Левица била фашистичка организација... ова за мене е доказ дека успех се не прашта во оваа банана држава.

Прво да им се обратам на тие што седат дома и не излагаат на гласање, вас би ве ликвидирал без око да ми трепне, ич к.р не ме боли пд што не сте задоволни се додека седите дома и не давате никаков придонес да се поништат сијамските близнаци сдсдпне и сите предавства што ги напраија последниве 3 години, да и дпне кој глумеа патриоти а само климаа со глава на се што одработи копилето од Муртино, за тоа вчера им беше врачено решението за ликвидација. Е заради вас Левица нема 10, 15 пратеници, заради вас ќе има 3 албански партии на власт и НИЕДНА македонска, лембети едни.
Дпне нека се самоукинат уште одма, по можност уште вчера, сите за раце и од камени, нека врзат по еден камен на глождови за секој случај, а кај палатата ја ќе им пуштам багери да средат.
За овие што гласаа за сдс, само се надевам дека еден ден ќе се свестите за предавствата што ги напраивте ама ќе биде касно, се надевам нема и гробот да ви се знае.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Македонска партија во парламент не постои уште од 1991 па наваму.

Добро бе луѓе, до кога ќе живеете во бајки дека сте некакво мнозинство? Пред 5 - 6 години кога пратев статистики, албанските ученици беа над 30% од вкупниот број, според завод за статистика, бројот на муслимани надмина над 50%. На знам ти лично што очекуваш и што мислиш во која држава живееш, но очигледно реалноста и не ти е така блиска.
Проблемот е што бројот на гласови не соодветстува со твојата теорија и бројот на пратеници.

Мицко можно е денес да поднесе оставка, такви најави има.
Насетив на последниот дуел помеѓу него и Заев нешто...на крај, кога му спомна овој да не меша фамилија. Не сакам да го коментирам...ако поднесе оставка дефинитивно под притисок се целиве случувања, и прашање е какви се игри се играат. Премногу брутално сценарио е во кое и јас одбивам да верувам.

Единствен спас во моментов ни е СДСМ и ДПМНЕ да се здружат, друго не гледам. Ама ќе видиме од Кале шо ќе кажат.....

Среќен си знам....свршуваш сиротиот ти на победата на Зоти и компанија :)

Можно е сеуште да мислиш дека се радувам на победата на СДСМ и дека имам било каква корист од тоа? Јас се радувам на поразот на ДПМНЕ затоа што ништо не научија од падот на Гвујо.

Urime
Каде го изјави ова Ахмети? Во живо, пред камера? Ако не, не вервам....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom