Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има диви бензински и на црно е поевтино....ќе не оправат овие да не сме зависни од системов.![]()
Ulični rat u Ljubljani zbog ekstremnih korona mjera: Miran prosvjed eskalirao u žestoki sukob
Glavni grad je cijelu večer nadlijetao policijski helikopter, prema prvim izvješćima ima i ozlijeđenihwww.jutarnji.hr
Курац баш пандемијава ќе помине...муда орлова ке јадеме од овој побудален свет полн со лудаци на власт.....Да неможам на бензинска пумпа да наточам гориво ако немам тест или сертификат за вакцинирање...до каде ли ќе тераат вака?
Другарче ти бил?Имам еден другар што многу мрзеше педери, вака како тебе збореше, сите беа педери или про-педерски настроени...
Ене го сега живее во Германија со дечко му... Поентата е ако нешто те нервира премногу или премногу го мразиш голема е веројатноста потајно истото да го посакуваш, така да не ќе биде лошо да пробаш да лижнеш, 21 век е ќе ти дадеме поддршка за изборот.
Не се плаши од ковид вакцина не се станува геј...
Ако не фатиш врски за трета десета, твојата иде по 750$, ако не си при парички може и замена за бубрег за 15 дози.али тешко да увезат пак синофарм
Ако не фатиш врски за трета десета, твојата иде по 750$, ако не си при парички може и замена за бубрег за 15 дози.
Прегледај го приврзокот 307317
Na crnom internet tržištu se prodaju vakcine protiv Kovida-19, pasoši o vakcinaciji i lažni negativni testovi na virus.
Cene variraju od 500 dolara do 750 dolara za doze vakcine AstraZeneke, Sputnjika, Sinofarma, i Džonsona i Džonsona.
Istraživači kažu da su primetili „nagli skok" u broju oglasa za vakcine na darknetu, dok BBC nije uspeo da potvrdi jesu li te vakcine prave.
A sho mislis kakvi se?Тенеке делува дека е свесен за ризикот од заболување, зошто мислиш дека и да заболи ќе биде со тешка слика? Зошто се однесувате како да короната е ебола и сида во исто време? Толку многу коморбитети имате? Почнав сите да ве замислувам со огромни стомаци на инсулин и терапија за хипертензија + хелекс.
Кога сме кај ризиците, денес на пешачки за малку ќе ме собереше една глупа кокошка, ќе ме однесеше дома. Вакциниран или не, ќе отидев. Не ми се ни извини кокошката.
Даде гас наместо да стисне кочница. Не знам што сум ѝ погрешил! Гарант невакцинирана- несовесна со ниско IQ. А не беше плава. Да беше, јас ќе ја однесев дома.
Одамна дебатата е истрошена, повремено Тенеке ќе сподели некоја студија, Акесо нема да му ја лајкне, Ронче ќе ја трола и така.![]()
Кажи бе Шели ти некој аргумент, дали си за или против, што е тоа уствари за или против, најлесно е да се пљуе така одвисоко.....Приметувам дека се исцрпени аргументите за и против малку застранувате...
LoLОвде е текстот ама е зад пајвол.
Ova ne e tocno. Jas nikoj licno ne spomnav ili oznaciv kako ti na primer. Sega ako si se imas prepoznaeno i si se pocustvuval navreden, iskreno toa i ne e moj problem. Ne e ni na moderatorite ama ete sepak brisat. Jas samo si iskazav svoj licen stav i vpecatoci koe kako i skoro site mislenja vo temata mozat da bidat pogresni i podlozni na debata.Дамби, вашата антиваксерска екипица иде констатно на напади на лична основа. Поготово оној индијанецот и владе. Немате попаметно да речете па ќе им измислувате коморбидитети на луѓето и ќе ги правите болни. По дно од тоа нема. Али вие немате образ, гзот ви е образ.
Можеш да ме бациш во образот.Али вие немате образ, гзот ви е образ.