Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Не им требаше ова со мерките од секаков аспект, и од политичка страна многу губат а лесно можеа со 10тина милиона да го решат проблемов. По 50 евра за извршена ревакцина и ќе имаа сигурно нови 200к заинтересирани за вакцина, вклучувајки и пола од овие што беа на протестот пред неколку дена

Толку беше играта. Ново ниво следи @Ron Burgundy .Секогаш ќе има еден случај. Џабе се објаснувате уште од почеток смешни сте. Друга е агендата ама тоа е во главата на рамноземјашитеи 5г. Театар.

Израелскиот премиер бара микрочипување на децата за да бипкаат ако се доближат едено до друго :несвест:

Не им требаше ова со мерките од секаков аспект, и од политичка страна многу губат а лесно можеа со 10тина милиона да го решат проблемов. По 50 евра за извршена ревакцина и ќе имаа сигурно нови 200к заинтересирани за вакцина, вклучувајки и пола од овие што беа на протестот пред неколку дена
Се додека треба да платиш, да дадеш зејтин и брашно, не бидува ништо.

Какви вируси какви бакрачи дали сте свесни за што пишувате? Треба да се излезе на улица да се протестира да си го вратиме животот во нормала. Најдобар пример се французите. Целава ситуација со т.н "ковид пандемија" е заради контрола на популацијата од страна на светската елита во сенка. Оваква ситуација немало никогаш порано и овие т.н "ковид мерки" кога тогаш ќе пукнат и ќе настане општ хаос низ светот. Ќе има нереди исто како што има сеуште во Франција.
ОКеј. Ај сеа врати си се таму од кај што си дошол, у онаа темана за рамна земља. Стварно, веруј ми, боље ќе ти биде.

Толку беше играта. Ново ниво следи @Ron Burgundy .Секогаш ќе има еден случај. Џабе се објаснувате уште од почеток смешни сте. Друга е агендата ама тоа е во главата на рамноземјашитеи 5г. Театар.

Израелскиот премиер бара микрочипување на децата за да бипкаат ако се доближат едено до друго :несвест:

нов зеланд до сега беше слободен од ковидиоти, нормално е дека не сакаат да им роварат равноземјаши што веруваат у 5џи антени

Се додека треба да платиш, да дадеш зејтин и брашно, не бидува ништо.

Така е ама треба да го знаеш менталитетот на својот народ, тие што беа свесни веќе се вакцинираа сега мора да ги стимулираш останативе

50-100е ваучер за пазарење по маркети и ќе видиш ефект, ем економија ќе стимулираш :D

нов зеланд до сега беше слободен од ковидиоти, нормално е дека не сакаат да им роварат равноземјаши што веруваат у 5џи антени
Ама и роварат автократите. И таму и во Австралија. :)

Шо ти е муабетот бе пеер

брат, равноземјаши, ковидиоти, 5џи антени, чем треилс, теоретичари сите у едно ги ставам. Немам време да ги двојам.
Ама и роварат автократите. И таму и во Австралија. :)

Австралија е демократија колку што знам, они само се грижат за безбедноста на народот. Нов Зеланд конкретно не сака да се прошири ситуацијата и затоа увеле лок даун, како беше она мемето kill it before it lays eggs.

Јас после вакцината качив температура и спиев добри 15 саати и кога се разбудив, фацата ми беше 3 пати поголема од нормална што ми е. Очите не ми се гледаа од потечените образи, 4 дена бев на боледување. Сега сум во ред.
Среќа моја и со короната лошо поминав а и со вакцината бетер.

брат, равноземјаши, ковидиоти, 5џи антени, чем треилс, теоретичари сите у едно ги ставам. Немам време да ги двојам.

Австралија е демократија колку што знам, они само се грижат за безбедноста на народот. Нов Зеланд конкретно не сака да се прошири ситуацијата и затоа увеле лок даун, како беше она мемето kill it before it lays eggs.

За сите што сте ПРО, гледам дека сте OUT OF LOOP.

ЗНАЧИ МУАБЕТОТ ЗА ИМУНИТЕТ НА СТАДО, ПОВЕЌЕ НЕ ВАЖИ.

Заврши таа приказна, финито, енде ...

Новата реалност е дека секој ќе треба да го прележи.

Така да стратегијата на Австралија и Нов Зеланд во моментов е многу климава, барем со постоечките вакцини, на кои му паѓа газот на 6 до 8 месеци.

Сега можат вака да тераат до изнајдување на лек за короната, што мислам не е далеку, но сепак ќе помини уште една година.

До сега не се знам лично со некој што умрел од корона, а знам двајца кои се сомневам дека умреле како последица на вакцинација.

До сега не се знам лично со некој што умрел од корона, а знам двајца кои се сомневам дека умреле како последица на вакцинација.
Никој нема умрено, те лажат илуминатите и масоните.

Класична автократија е ако ги одземеш сите слободи и права и ги пикнеш сите дома. Притоа да го вклучиш и целиот државен апарат во спроведувањето на автократските мерки. Тоа не е грижа ниту за народот, ниту за државата, ниту за економијата. Имам другари кои викаат дека се психички истроштени од сите мерки. Доста беше. Ако некој сака, нека си седи дома. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom