Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

@Audiofil
@bijons

Го заборавивте младиов спортист. Иначе РИП.

@Audiofil
@bijons

Го заборавивте младиов спортист. Иначе РИП.
После овој коментар доколку си дипломирано медицинско лице без разлика во која обкаст си завршил факултет комоtно откачи ја дипломата од ѕидот кај што ти стоела и искористи ја за по голема нужда во WC.

После овој коментар доколку си дипломирано медицинско лице без разлика во која обкаст си завршил факултет комоtно откачи ја дипломата од ѕидот кај што ти стоела и искористи ја за по голема нужда во WC.
Ама не одговори на тоа што пишав.

Ама не одговори на тоа што пишав.
Жал ми е што коефициентот на интелигенција ти е таков каков што е но тоа е дарба од горниот виша сила јебига.Ти дали некогаш во животот си стапнал во теретана?

@Staufer де преведи што пишува овде...

Pathologin warnt vor Corona-Impfstoffen: „Diese mRNA-Technik ist nicht ausreichend getestet“
Unsere Autorin arbeitete als Oberärztin in der Klinischen Pathologie mehrerer schwedischer Kliniken. Seit den Corona-Impfungen beobachtete sie einen neuartigen „Turbo-Krebs“.

Google is your friend.

Патологинка вика мрна вакцините ствараат турбо рак. И честитам на изјавата. Сигурно длабоки истражувања направи за да дојде до таков заклучок. Иначе Берлинер Цајтунг со новите газдите премина кај рамноземците.

И што е сега со вакцниве значи не е добро да се вакцинираш, а тие што се вакцинирале згрешиле?

И што е сега со вакцниве значи не е добро да се вакцинираш, а тие што се вакцинирале згрешиле?
Не само што згрешиле пардон тие немаат осет за реалност и се овци за шишање

,,, greshka ste,,,se zaebaa onie shto veruvaa vo Pfizer,,,fajzer de,,,
,,,Ruskite i Kineskite bea sosema korektni i bez nikakvi posledici za pacientite,,,
Незнам што ти значат тие запирките, ама за кинеските е потврдено дека предизвикуваат парализа на лицето и Гијен-Бареов синдром.

Руски незнам кој примил, и да имало некави нескани ефекти „русите - веле сила“ не би објавиле сигурно за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom