Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Излажа и со бројките и со терминот си жонглираш пак. Значи си манипулатор уплашен кој е живее у страв.
Za manipulator treba barem nekakov kapacitet da imas, inteligencija. Vo ovoj slucaj a i najverojatno kaj povekjeto tuka koi napnuvaat so vakciniranjeto se raboti za drugo koe nema vrska so manipulacija. Jas bi tipuval na epten narusena zdravstvena sostojba, hronicna bolest ili taka nesto koja ja imaat od ragjanje ili ja vleckaat so godini, na ljuge so edna noga vo grob sto se vika pa sekoe narusuvanje na nivnoto zdavje bi znacelo zivotnozagrozuvacka sostojba. Ocajno sakaat da go namalat rizikot, da kupat den povekje i vo nivniot ocaj se spremni na se. Ako treba i svetot neka zastani ako toa znaci den plus. Drugo logicno objasnuvanje za nivnata opsednatost, posebno tuka na temata nema. Prosecno zdrav covek koj prelezal, se vakciniral od x pricini ednostavno ke prodolzi so zivotot, ne gubi povekje vreme na toa. Go pominal, se zastitil i tolku od toj muabet. Niti dosadva, niti se zamara dali nekoj se vakciniral ili ne.

Се јави влашкиот сатанист од Москополе и ќе го прашам како ќе воведе рестрикции во Стокомак или Кипер а да не правиме муабет во доминантна албанска средина.Ако ова го направи ќе се соочи со еден куп тужби за прекршување за основните демократски човекови права и на сцена веднаш ќе стапи Гордана Гоџо со нејзиното здружение ОД НАС ЗА НАС:https://fokus.mk/naesen-mozhni-se-restriktsii-za-nevaktsiniranite/
- смешки:cuc:

СЕГА :oleee:на најако се пуштени сите собирања свадби, :pijanco:концерти, кафанско лумпување :pijani:, гушкање :backa: слободно ширење на вирусот, годишни одмори во критични земји, без никакви :sekcza:забрани, па ниту тестирање :motorce: на граничните премини за влез во МКД, а заштитни маски :kuracc: носење, а каде други протоколи на одржување дистанца и дезинфекција на раце! :несвест:

...за да во септември кога ќе се наполниме со инфицирани :popce: и дежаву ситуација без излез :semolam:- се превземе соодветни мерки „рестрикции кон невакцинираните“ мислам која логика човече, феномен до феномен, како се решава пандемијава! :pos::yid:

Последно уредено:
800,000 има вакцинирани, наскоро на прсти ќе се броите. Нема повеќе да не загрозувате нас вакцинираните.

Се надевам за тебе дека ова ти е сарказам инаку би требало да бидеш загрижен за твоето ментално здравје

а и, овие отидоа скрoз

Последно уредено:
Сабајле читам наслов-Се уште сме далеку од лек против корона а ваму се точат вакс по трицепси ко ладно пиво у пивница во кригли...останува во пи ес само да го пишеш легендарниот цитат на Кили...ма немој да ме...ј....бре!

Друже, моето ментално здравје е одлично, повеќе би се загрижил за вашето, пациентела целиов форум стана. Грешка беше тоа иначе
И моето здравје е одлично, и менталното и физичкото, фала за грижите.

Си седам во природа, дишам чист воздух и те читам тебе. Стравот ти е впиен во секоја пора. Гарант имаш и одредени ритуали кои вклучуваат средства за дезинфекција, неколку маски, пелени и шаманска музика во твоја проекција за сузбивање на шансите да фатиш Корона. Плус си боцнат, од што си се уплашил толку, сериозно? Дали си болежлив, дали имаш дома некој хронично болен или некој кој не може да се вакцинира...што е работата? Сериозно ме интересира. :)

И моето здравје е одлично, и менталното и физичкото, фала за грижите.

Си седам во природа, дишам чист воздух и те читам тебе. Стравот ти е впиен во секоја пора. Гарант имаш и одредени ритуали кои вклучуваат средства за дезинфекција, неколку маски, пелени и шаманска музика во твоја проекција за сузбивање на шансите да фатиш Корона. Плус си боцнат, од што си се уплашил толку, сериозно? Дали си болежлив, дали имаш дома некој хронично болен или некој кој не може да се вакцинира...што е работата? Сериозно ме интересира. :)

дамби пациенти тешки сте сите до еден. Форумов стана збирштина ботови

Се јави влашкиот сатанист од Москополе и ќе го прашам како ќе воведе рестрикции во Стокомак или Кипер а да не правиме муабет во доминантна албанска средина.Ако ова го направи ќе се соочи со еден куп тужби за прекршување за основните демократски човекови права и на сцена веднаш ќе стапи Гордана Гоџо со нејзиното здружение ОД НАС ЗА НАС:https://fokus.mk/naesen-mozhni-se-restriktsii-za-nevaktsiniranite/
рестрикции сигурно ке има, се што најавија до сега на крај така испадна ама ете сам си кажа ке чека да види по другиве земји хаха иначе нормално за козоебачите ништо не важи

дамби пациенти тешки сте сите до еден. Форумов стана збирштина ботови
Сериозно те прашувам. Зошто си толку уплашен и загрижен? Ете и јас имам стари, вакцинирани се (со Фајзер), се движат, шетаат, подработуваат и не се хранат здраво. Дури и се здрави, покрај сѐ. Мерките си ги почитуваат. Можеш да вагаш.

Пациент би бил само кај некоја млада докторка, чисто колку да ме прегледа и да ја потврди мојата теза дека сум здрав. ;)

Сериозно те прашувам. Зошто си толку уплашен и загрижен? Ете и јас имам стари, вакцинирани се (со Фајзер), се движат, шетаат, подработуваат и не се хранат здраво. Дури и се здрави. Мерките си ги почитуваат. Можеш да вагаш.

Пациент би бил само кај некоја млада докторка, чисто колку да ме прегледа и да ја потврди мојата теза дека сум здрав. ;)

Ќе те прегледа, кога врба ќе роди грозје :icon_lol:

Дали има гужва за ревакцинација во Борис?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom