Кајганеро
Немој не ме радуј!
- Член од
- 3 јули 2010
- Мислења
- 2.904
- Поени од реакции
- 2.853
Why?you sweet summer child...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Why?you sweet summer child...
Убаво е да си оптимист ама ... не се занае што ќе биди со ова.Изгледа нема ни да има есенски бран и затворања, се повеќе сум оптимист за крај![]()
Се знае, ќе биде онолку колку на фарм. индустрии им е потребно и онолку кратко за да не му пукне филм на народ од санкции , стрес, казни и клатикурници.Убаво е да си оптимист ама ... не се занае што ќе биди со ова.
Мое мислење, и да исчезни ова нешто ќе излези друго кога ќе им е потрбно на фарм. индустриите , а на сите ние пукнат филмот од тие работи најмногу од казните и тие што ги нарекуваш клатиркурници и се останато.Се знае, ќе биде онолку колку на фарм. индустрии им е потребно и онолку кратко за да не му пукне филм на народ од санкции , стрес, казни и клатикурници.
2022.
Упатот ти важи до 7 дена! Ако не можеш утре, оди нареден ден.Ти стига порака од вакцинација мк дека си добил термин за вакцинација утре во Скопје а ти си од Берово шу праиш тогаш нема автобус немаш кола ти мине терминот лол.
А може ли сабота пошто сум на работа најсериозно.Упатот ти важи до 7 дена! Ако не можеш утре, оди нареден ден.
Ако има вакцинација во сабота, можеш и тогаш.А може ли сабота пошто сум на работа најсериозно.
Сега гледам имало пункт за вакцинација и во штип до штип за 1 час ке стигнам таман ке има време и за на работа да се вратам , ќе ме примат ли во штип или таму не вакцинираат веќе ?Ако има вакцинација во сабота, можеш и тогаш.
Не! Треба да одиш таму каде што си добил порака дека ќе те вакцинираат. Во случајот во Скопје.Сега гледам имало пункт за вакцинација и во штип до штип за 1 час ке стигнам таман ке има време и за на работа да се вратам , ќе ме примат ли во штип или таму не вакцинираат веќе ?
Ти стига порака од вакцинација мк дека си добил термин за вакцинација утре во Скопје а ти си од Берово шу праиш тогаш нема автобус немаш кола ти мине терминот лол.
Значи вакцина од 100 еура демек безпари била лол.Не! Треба да одиш таму каде што си добил порака дека ќе те вакцинираат. Во случајот во Скопје.
Има ли негде некое бројче па да се јавам да прашам да не плаќам такси за џабе до штип па после и до скопје ?појди у тоа место што ти е најблиску би требало да те пуштат. Покажи им ја пораката дека имаш термин само
Па не е дека ти ставиле пиштол на глава за да се вакцинираш лол.Значи вакцина од 100 еура демек безпари била лол