Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено, графички за нијанса ми делува побајато од Секиро, баш како ДС3. А можеби и грешам.
Али ху факинг керс... иц ФромФакингСофтвер гејм! :cool:

Искрено, графички за нијанса ми делува побајато од Секиро, баш како ДС3. А можеби и грешам.
И мене тоа ми беше мала замерка, затоа што си сакам убава графика, а и римејкот на Демонс Солс изгледа подобро. Ама сепак не е тоа најбитното во овие игри и дефинитивно ќе ја пробам кога и да излезе. До тогаш ќе се мачам со Бладборн.

Графиката никогаш не е пресудна гејмплејот и приказната се клучни за сингалплеери.

И мене тоа ми беше мала замерка, затоа што си сакам убава графика, а и римејкот на Демонс Солс изгледа подобро. Ама сепак не е тоа најбитното во овие игри и дефинитивно ќе ја пробам кога и да излезе. До тогаш ќе се мачам со Бладборн.
Ауу воопшто не би им замерил за графика.
Во овие игри на ФС графиката е најспоредната свар на која би можел да ставам забелешка.
Ок, сепак да не е ДС2 копи - пест.

Доста потсеќа на ДС3 графички, затоа го искоментирав тоа.

Моментално играм Odyssey. Графиката е тука и е врв, али сепак нешто фали... (n)

Ја само констатирав :) бе векам дека ќе е лоша играта во никој случај. Добро е излага и за ПС4 :)

Штета што уште немаме гејмплеј видео, но верувам наскоро и тоа ќе пуштат.

Ocigledno treba da pocnam berserk. Citam site od tamu crpale inspiracija.
Една од подобрите фантазии манги инаку како фан на Берсерк одлучив да ги пробам Дарк соулс и не погрешив.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom